Зошто си се крстила тогаш Черибл ако не си лоша. Зарем не значи тоа Лоша?Не бе срце, не се секирај, не сум до толку лоша
Зошто си се крстила тогаш Черибл ако не си лоша. Зарем не значи тоа Лоша?Не бе срце, не се секирај, не сум до толку лоша
нц, тоа значи дека сум беља, ама не и лоша ако си ја бараш бељата тогаш можеш да се обратиш кај мене, а друга ствар е што ников ми е уште од пред 3 години, од форумот на кадевечерЗошто си се крстила тогаш Черибл ако не си лоша. Зарем не значи тоа Лоша?
Ми се допаѓа дека си беља, јас си ја барам бељата почесто. Девојко каде вечер?нц, тоа значи дека сум беља, ама не и лоша ако си ја бараш бељата тогаш можеш да се обратиш кај мене, а друга ствар е што ников ми е уште од пред 3 години, од форумот на кадевечер
Сакам да кажам (ова важи и за сите претходни постови кај што го имам испуштено) декааа ако си ја бараш богами и ќе си ја најдеш вечер нигде еве вака по форумов па за 2 саата и на работа ако мислеше на тоаМи се допаѓа дека си беља, јас си ја барам бељата почесто. Девојко каде вечер?
Он топик-Тоа сакав да кажам
Што работиш? - Он топик- Сакам да пашам!Сакам да кажам (ова важи и за сите претходни постови кај што го имам испуштено) декааа ако си ја бараш богами и ќе си ја најдеш вечер нигде еве вака по форумов па за 2 саата и на работа ако мислеше на тоа
Ми се допаѓа сакам да кажам.Сакам да кажам т.е. да одговорам во кафич, шанкерка, келнерка, се по потреба
абе да не ни влезвет в припејтон преку цитираноно?
И јас тоа се чудев Гонзо, да ти кажам правоГонзо сакат нешто да прашат ама се срамит.
Он топик. Јас знам ама не му кажувам.
Јас ти викам дека чуден човек е овој Гонзо , и во припејт ми пишит некој глупости. - сакам да кажамИ јас тоа се чудев Гонзо, да ти кажам право