Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
За 10.08.2012 незнам ништо ама за 11.8.2012 знам дека ке доваѓа Саша Ковачевич куде стару бању.

Штом ќе доваѓа саша ковачевич куде стару бању тој значи дека ќе врие од женске.Фала ти што ми кажа на време да знам да гу излжу девојку ми за на 11 ти :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
28
Куманово
Штом ќе доваѓа саша ковачевич куде стару бању тој значи дека ќе врие од женске.Фала ти што ми кажа на време да знам да гу излжу девојку ми за на 11 ти :D

Хахаха нема проблем, можда и ја ке иду што знаеш. Да се омрсимо малце :cool:

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Хахаха нема проблем, можда и ја ке иду што знаеш. Да се омрсимо малце :cool:

Колку е карта и куде се купуе? Или ќе биде беспаре како што е бија на нокаут?
Ти куде живиш у куманово, ако идеш да те соберу да те запознају сс едне тетке :D

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
28
Куманово
Колку е карта и куде се купуе? Или ќе биде беспаре како што е бија на нокаут?
Ти куде живиш у куманово, ако идеш да те соберу да те запознају сс едне тетке :D

Па до стару бању можеш и пешки навечер само до 7 или 8 има автобуси, ја седу куде соколану горе. Ако тмн да ме научиш љубовни тактике како твои и ја планирам пуно девојке да смену не само неколко.

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Па до стару бању можеш и пешки навечер само до 7 или 8 има автобуси, ја седу куде соколану горе. Ако тмн да ме научиш љубовни тактике како твои и ја планирам пуно девојке да смену не само неколко.

Е да га е*у, ќе иду до стару бању пешки ноге да ми отпаднев.ќе иду сс авто и такој ќе останују у куманово, не ми требав автобуси.
Тамн ја ќе га соберу братучеда ми од соколану и он там живи :D
Само ќе видиме дали ќе врне дожд или не и за карти да се распрашам што како

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
28
Куманово
Е да га е*у, ќе иду до стару бању пешки ноге да ми отпаднев.ќе иду сс авто и такој ќе останују у куманово, не ми требав автобуси.
Тамн ја ќе га соберу братучеда ми од соколану и он там живи :D
Само ќе видиме дали ќе врне дожд или не и за карти да се распрашам што како

Епа сс авто још боље, а за кишу не се секирај ке га соберемо и овога парватита ако сака и готво, само немој да се разочараш кт ке ме видиш ја сам још малолетан само 15 године :(

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Епа сс авто још боље, а за кишу не се секирај ке га соберемо и овога парватита ако сака и готво, само немој да се разочараш кт ке ме видиш ја сам још малолетан само 15 године :(

Па ја само што напуни 18 године сс 4 године искуство.Не сам ни ја нешто поголем од тебе :D

Статус
Затворена за нови мислења.