За 10.08.2012 незнам ништо ама за 11.8.2012 знам дека ке доваѓа Саша Ковачевич куде стару бању.
Штом ќе доваѓа саша ковачевич куде стару бању тој значи дека ќе врие од женске.Фала ти што ми кажа на време да знам да гу излжу девојку ми за на 11 ти

За 10.08.2012 незнам ништо ама за 11.8.2012 знам дека ке доваѓа Саша Ковачевич куде стару бању.

Штом ќе доваѓа саша ковачевич куде стару бању тој значи дека ќе врие од женске.Фала ти што ми кажа на време да знам да гу излжу девојку ми за на 11 ти![]()

Хахаха нема проблем, можда и ја ке иду што знаеш. Да се омрсимо малце![]()

Ахх па не да е закооннДоооооооожд. Конечно. Мммм како убаво мириса воздухот кога ќе заврне дождЗакон.

Колку е карта и куде се купуе? Или ќе биде беспаре како што е бија на нокаут?
Ти куде живиш у куманово, ако идеш да те соберу да те запознају сс едне тетке![]()
Па до стару бању можеш и пешки навечер само до 7 или 8 има автобуси, ја седу куде соколану горе. Ако тмн да ме научиш љубовни тактике како твои и ја планирам пуно девојке да смену не само неколко.

Е да га е*у, ќе иду до стару бању пешки ноге да ми отпаднев.ќе иду сс авто и такој ќе останују у куманово, не ми требав автобуси.
Тамн ја ќе га соберу братучеда ми од соколану и он там живи
Само ќе видиме дали ќе врне дожд или не и за карти да се распрашам што како

Епа сс авто још боље, а за кишу не се секирај ке га соберемо и овога парватита ако сака и готво, само немој да се разочараш кт ке ме видиш ја сам још малолетан само 15 године![]()