Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Јас сепак сакам да завршиме тука. Не гледам дека е можен напредок. Ова што се случува е чиста декаденција и ништо друго. Демократијата е масовен убиец, ги уби речиси сите што постојат и ги уби оние што сеуште не дочекале да се родат. Целово функционирање на човештвото би требало да се смени. Единствено би бил задоволен од анархија, но тоа е далеку од возможно познавајќи ја човековата самосвест која речиси и да не постои.
Држава без доминација и власт? Ако целиш на Македонија, или општо Балканов, другото име на анархијата би била банда без команда, јебига. Немаме ние менталитет за такво уредување. Демократијата - нема што да пишувам, убаво напиша ти.
Социјализмот би бил најдобро решение за нешто да се смени на подобро...

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Реми
Ете така,пишете малку и другите за сексот,не ме оставајте сама во борделот :D
Наоколу врие од турцизми и небаре девици Марии со ролките на Шекерезад,од друга страна пак се декларираат како Оупн мајнд пипл.
Мажите ебачини најголеми просто да ти се навлажни читајки ги силните текстови со јачина на подостарен пердуФ.
Секоја чест што има и исклучоци.

Реми

Староседелец
18 февруари 2012
542
957
1,093
У близина
Реми
Ете така,пишете малку и другите за сексот,не ме оставајте сама во борделот :D
Наоколу врие од турцизми и небаре девици Марии со ролките на Шекерезад,од друга страна пак се декларираат како Оупн мајнд пипл.
Мажите ебачини најголеми просто да ти се навлажни читајки ги силните текстови со јачина на подостарен пердуФ.
Секоја чест што има и исклучоци.

Не биди лоша. Ако се на граница за влез во влажноста ќе ќутат. :rolleyes:
Со растење на форум, ќе растат и тие. Ќе менуваат ставови, мислења, партнери... Седи и уживај. :igra

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не биди лоша. Ако се за на граница за влез во влажноста ќе ќутат. :rolleyes:
Со растење на форум, ќе растат и тие. Ќе менуваат ставови, мислења, партнери... Седи и уживај. :igra
Ма си уживам јас секако :sreken мада не секогаш,признавам,а далеку од она дека и со секого :D
Посебно уживав во утринското кафе денеска читајки го она ради кое те тагнав.
Туку зборот ми беше дека наоколу кутренца лаат,баат како ке им дојде зависи,оцени за морал и етика фрнчат а статистикава друго покажува.
Одговори:
130​

Прегледи:
2,216
А лоша сум,си признавам,поготово кога барам начин како да им дадам инспирација,посебно на тие што ја немаат.
Да го наречам тоа закачканција (wasntme)

• Ми се допаѓа
Реакции: Реми

Praetorian

Староседелец
24 февруари 2012
326
396
1,063
СДК дека сонував како пишува у весник дека умрел Том Круз. Толку.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,480
9,164
1,683
Кушкундалево
Сакам да кажам...денес уште од сабајлечки само за open minds читам и разговарам. Кој апсурд е тоа open minds и out of the box...

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Моја нога веке штикла не носи |-(
ааа,ова сум скоро сигурна дека ке се прекрши :giggle

на работа жив човек нема,ако не ги бројам тие десетина шо се де,но десетина кои не вредат од овој аспект ко ни еден (wasntme)
таман време за концепт на идеите во глава

Статус
Затворена за нови мислења.