Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
СДК откако дојдов в Охрид ќора женска не видов овој Мајоров ме носи на сомнителни места со сомнителни луѓе пљус соба не ми дават а ни кревет мора да го делиме. Вечер ќе го напуштам

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Ех шо не сакам кога ќе ми дојдат гости постари луѓе, тетки, чичковци, стрини, вујни на моите...а моите не се дома. Ауште повеќе мразам кога ќе ми дојдат гости и ми велат Ами бевме (рандом град), па сега на враќање наминавме кај вас да се одмориме. И јас се релаксирам во мојата богами и несредена соба, па ти ми го кршиш рајатот.

Иначе,
пијам вода ко не знам шо, стомаков ко бокал ми е :sram Ама шта чу бре, на оваа жештина ништо друго не може да ми помогне.
И иначе намбр ту,
некој да ми предложи некое игриче за тепање досада? (wasntme)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,524
1,183
Big Sur
slb_bobo да си ми жив. Од корен ме треска кога ќе прочитам/видам такви појави.
Ама да не ја заборавиме и „похардкор“ баграта што се пука со Најтвиш и Еванесенс, а е веќе на напредно, најхардкор ниво ако има слушнато за Витин Темптејшн и Епика!
Од „метал“ се знае - Металика мој добар друг је права ствар.
И онда то е веч меџународно признаена готик типка и тука имаме емо верзија на Сајмонс, Тарја Шерон и Ејми.
Се разбира, омилени им се тие 2-3 најпознати песни што ги знаат од нив.

Ама па кога ќе размислам и јас не сум нешто компетентна за да судам детски муабети, ако го земеме во предвид фактот дека уште си ги чекам супермоќите за да станам ко Мистик од Екс-Мен. :D
Сто пати кивнав. Што ли толку ќе ме изненади... :frantic

• Ми се допаѓа
Реакции: Boyle and existence

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
СДП дали може да се направи некој да не ти пишува пораки ?!

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
487384_10150939731042471_492256496_n.jpg

LoveDealer

Староседелец
3 март 2012
180
563
693
34
Во неговото срце.
Математика - Статистика
Статистика - Математика..

*Ќе полудам веќе:sram:D

Туку за друго дојдов на темава, некој расположен за прошетка или кафенце вечер ?? По можност да се наоѓа во Скопје(wasntme)

Статус
Затворена за нови мислења.