Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Мирче_мкД

Истакнат Член
25 јуни 2012
173
121
343
32
Сакам да кажам дека не бев спиен 24 саати, денес ми излезе душата во тоа фабриката на сонцето, си дојдов дома и спиев некаде околу 3 саати. Телефонот заѕвони и се разбудив, а сега не знам кој к*р ми текна да пишувам тука. Изглеа малку сакав да разбијам монотонија. Како и да е, сега би се вратил на мојот сон, а се читаме во некои подобри времиња :*

• Ми се допаѓа
Реакции: emzzy

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,282
9,124
1,683
сабота вечер и абер немам шо да прам :) капучиното и че читам булшити

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Се едно исто кога читам си велам ајде ова ке е последен пат,ама не,ке го читаме пак и пак и пак и пак.....и се така до бесконечност.Уште да се совпагаше напишаното и она на дело. :D

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
...овде времево е променливо со ветерче со дожд и со сонце .... се дише и се ужива....чист воздух...море во близина плажа деца ....мераци :) Уживам додека можам :wavespin А вас Црнобели ви праќам голем ПОЗДРАВ од Кароливие(Бретања)

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Во темите кај шо се пишуваат оф-топици на велико, мноооогу ретко пишувам (да не речам ИЧ), во тие па со Легионерот препуцавањата уште помалце, а сепак константно ми се бришат мислења. I wonder why that is. :^) И не, не е ова од денес, повеќе пати сум забележала ќе ми се намалат по 10тина мислења, ама досега не сум се замарала да прашам. Е сега баш ме интересира (иако се сомневам дека некој ќе ме удостои со одговор).

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed
Статус
Затворена за нови мислења.