Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Е така де.
Ке се трупат трупат навреди од одредени членови кои и ден денеска стојат јасно на увид.
Нека стојат,тоа доста кажува за нив.
Кога пак ке се појават ликови на кои им е преку глава да читаат навреди и ги земаат работите во свои раце,тие наводно тогаш се цвикатори.
Или пак ке се појави некој да ни држи предавање како има надвор убавини низ светот а ние не мрдаме од форумот.
Нека се капи кој во каква вода сака,па макар и крстена ама да ми пишува ставови од типот излезете,изградете се ако не сте изградени,нека не пробува,оти секој својот товар си го носи на грбот,и не видов некој да побара да му го носат другите на ден два.
Темите со сеири што биле избришани требало да не поучат дали треба исти нови да се поставуваат,да,тоа треба,но дали сеирџиите престанале?
ма секако дека не престанале,кој со сарказам,кој со иронија,кој со вештина на полемизирање и форумско искуство пак си продолжува.
Па многу нормално е дека и трпана името го носи ама и таа има свои граници и кога ке и се надминат,не и е срам јасно да си ги искаже без да се сокрива зад нешто што не е.
Епа Трпано,не трпи,и не сокривај се зад нешто што не си,оти ке ти отрпне се во тебе и после си робот или чудо мегу човеЧтвото.

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
СДП дали Федерер и Дел Потро планираат некогаш да завршат? (wasntme)
Па си имаме ние и дневни обврски, мајку му... :giggle

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Е зошто бе Борчета ни го суспендирале? Зошто? Пу да им се пЉукнам...(smoke)

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Е зошто бе Борчета ни го суспендирале? Зошто? Пу да им се пЉукнам...(smoke)

Кога игравме во Скопје против Австрија при една мешаница се закачи со 2-3 противнички играчи, меѓу кои и тој нивниот играч многу што провоцираше (не ми текнува како се викаше), го турна на земја. :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Angiie

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Филингот кога другарка ти ќе почне да зборува за филмови, притоа знаејќи дека ти ептен ретко гледаш и немаш што да кажеш на таа тема...|-(
Добро, следен пат прва дискусија ќе бидат моите последни прочитани книги, па да видиме како е....

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed and Lady*
Статус
Затворена за нови мислења.