Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
Мислам овие теми да се префрлат во подфорумот Играчница,
јас ги преместив во подфорумот Хумор и сеир но мислам
најприкладно е во подрофумот Играчница. .

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Мислам овие теми да се префрлат во подфорумот Играчница,
јас ги преместив во подфорумот Хумор и сеир но мислам
најприкладно е во подрофумот Играчница. .
треба да се избришат,а не во играчница

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and Nighty

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Па ако треба да се избришат што воопшто ви текна да ги отварате и коментирате таму.
Викате дека сте против сеирџиите, а вие го правите истото.
Јас не знам што толку му обрнувате внимание на Легионер.
Очигледно му е успешно тролањето.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,481
9,164
1,683
Кушкундалево
Па ако треба да се избришат што воопшто ви текна да ги отварате и коментирате таму.
Викате дека сте против сеирџиите, а вие го правите истото.
Јас не знам што толку му обрнувате внимание на Легионер.
Очигледно му е успешно тролањето.
Toa aко е тролање трол ќе ми никне во тастатурата.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Мислиш дека и после ова ке продолжи пак исто?
Зарем и после ова нема да му следува некаква опомена од соодветни и компетентни лица,па и за него а и за нас,па и за оние сите други сеирџии веке докажани,на кои исто така им успева она што си го наумиле.
Нема да се декларирам повеке како несеирџика,денеска направив отстапка,за која веке реков,немам оправдание ама имав причина.Денес бев сеирџика,а до кога,не знам.

• Ми се допаѓа
Реакции: emzzy and slb_bobo

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,524
1,183
Big Sur
Ајмо, и тука се пренела големата дискусија.

Леги е далеку од трол.
Тоа што темите му се неуспешни и сам си ги води во ќорсокак не е ничија вина освен негова. И тоа не го прави трол.

Плус, мадафакинг форум е. Сегде, по секој форум по овој црно-бели свет, а колор телевизор, доаѓа до вакви ситуации.
Било кој може да се најде на тоа место, ај групна плачка да удриме за несреќникот. Ко демек таквото сеирење го нема во вистински живот, а таму демек трчате да одбраните ако видите дека некој напаѓа некого. Мхм, ко п**ки под кошули сите се кријаат подалеку во тој случај.
Ама онлајн си има и надлежни што се тука да средат. А никој што се вмешал со „аргумент“ ко „Леле што сте се напнале со тоа, дај прекинете, не сте интересни, греота е, и остало“ не е поарен, и подеднакво исто учевствува во „дискусијата“, па дури и повеќе ја распалува, за разлика од другиве на кои брзо ќе им мине меракот.

И молим ве со то заобиколено Мајка Тереза понашање „Да ги заштитиме невините.“
Пиши си бре јасно. Нека се избрукаме, нека сме глупи, наше е, на чест нека ни е, ама поарно вака отколку да си пуштаме водичка со неразбирливи квази сарказми по темине, па после да си лижеме газиња срци мрци, за на крај по ЛП да фрчат оговарања позади грб со некој сосема трет. А го има во изобилие, само сандачето да знаеше да збори.
Само напред децо. Тоа ни личи. (muscle)

Со повеќе информации ќе се вклучиме во дневникот во 20 часот.
Одјава.

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,575
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
СДК
Ги пратам така некои ликови на форумов, уствари они сами ми излегуваат пред очи сакал ја ли нејќел. Просто не можеш а да не ги забележиш благодарение на нивната популарност на форумов. Најако ми е ко ќе се курназат, меџутим тоа курназување го искажуваат заедно со уште некоја друшка у екипа, оти нели, многу е појако ко изиграваш курназ, а за секој случај имаш леџа до тебе (која си ја довлечкал на форум) за те вади од лајната ако засереш. Ах, ве обожавам, да не речам идолизирам.

Статус
Затворена за нови мислења.