Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Става аватари како да е некоја маникенка, а во живо да ја видиш во кома ќе паднеш...:rofl
Немој бе Хипи да се базираш на аватарите,што да стави девојчето,ваљда нема да го закачи гвазимодо :D или фотографија од пајажина во кошот (wasntme) биди си спремен на се,и јас од муслиманка вчера преминав на еден ден со аватар со голи гзови (nod) и одма навалица :D гол гз чуда прави па дури и годините ги намалува,а не па цела манекенка со се голо.

Едит...реклама што може да продаде неможе ни најмудриот трговец.:)
Освен манекенки и мафијаши има и доста манекени со плочки по стомакот.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Се сеќавам :D

Немој бе Хипи да се базираш на аватарите,што да стави девојчето,ваљда нема да го закачи гвазимодо :D или фотографија од пајажина во кошот (wasntme) биди си спремен на се,и јас од муслиманка вчера преминав на еден ден со аватар со голи гзови (nod) и одма навалица :D гол гз чуда прави па дури и годините ги намалува,а не па цела манекенка со се голо.
ЈАс коа ставам аватар гледам женската бар да има една допиран точка не мене или да потсетува на емен. Пример овој аватар женската малце потсетува на мене во косата(кога ми беше подолга, аи бојата ми е таква) и обликот на лицето, очите не и се гледаат, но такви темни се како моите. (wasntme)

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly and Hip.Hop_MKD

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743

Едит...реклама што може да продаде неможе ни најмудриот трговец.:)
Освен манекенки и мафијаши има и доста манекени со плочки по стомакот.
Не бе финтата е шо се фура јака п***а... Знаеш колку глупо изгледа кога некој се прави нешто што не е? :D

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Се сеќавам :D

ЈАс коа ставам аватар гледам женската бар да има една допиран точка не мене или да потсетува на емен. Пример овој аватар женската малце потсетува на мене во косата(кога ми беше подолга, аи бојата ми е таква) и обликот на лицето, очите не и се гледаат, но такви темни се како моите. (wasntme)
Секој си има своја инспирација,мотивација за аватарот Сарче.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and Selma
Статус
Затворена за нови мислења.