се сложвам со напишаното другарСтава аватари како да е некоја маникенка, а во живо да ја видиш во кома ќе паднеш...![]()
Sarah се сеќаваш?Става аватари како да е некоја маникенка, а во живо да ја видиш во кома ќе паднеш...![]()
Немој бе Хипи да се базираш на аватарите,што да стави девојчето,ваљда нема да го закачи гвазимодоСтава аватари како да е некоја маникенка, а во живо да ја видиш во кома ќе паднеш...![]()
Се сеќавамSarah се сеќаваш?![]()
ЈАс коа ставам аватар гледам женската бар да има една допиран точка не мене или да потсетува на емен. Пример овој аватар женската малце потсетува на мене во косата(кога ми беше подолга, аи бојата ми е таква) и обликот на лицето, очите не и се гледаат, но такви темни се како моите.Немој бе Хипи да се базираш на аватарите,што да стави девојчето,ваљда нема да го закачи гвазимодоили фотографија од пајажина во кошот
биди си спремен на се,и јас од муслиманка вчера преминав на еден ден со аватар со голи гзови
и одма навалица
гол гз чуда прави па дури и годините ги намалува,а не па цела манекенка со се голо.
Не бе финтата е шо се фура јака п***а... Знаеш колку глупо изгледа кога некој се прави нешто што не е?Немој бе Хипи да се базираш на аватарите,што да стави девојчето,ваљда нема да го закачи гвазимодоили фотографија од пајажина во кошот
биди си спремен на се,и јас од муслиманка вчера преминав на еден ден со аватар со голи гзови
и одма навалица
гол гз чуда прави па дури и годините ги намалува,а не па цела манекенка со се голо.
Едит...реклама што може да продаде неможе ни најмудриот трговец.
Освен манекенки и мафијаши има и доста манекени со плочки по стомакот.
Секој си има своја инспирација,мотивација за аватарот Сарче.Се сеќавам
ЈАс коа ставам аватар гледам женската бар да има една допиран точка не мене или да потсетува на емен. Пример овој аватар женската малце потсетува на мене во косата(кога ми беше подолга, аи бојата ми е таква) и обликот на лицето, очите не и се гледаат, но такви темни се како моите.![]()