Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Teddy Picker

Староседелец
15 јуни 2012
155
162
643
Фоф компирето
93 мејла ти се многу? Ја последен пат кога отворив имав 15.000 и тоа 14.500 сигурно беа известувања од форумов. :rofl
Аха секако,кој меил сервер го користиш? Мене увек ми е слободен просторот на џимејл и неам намера да се пуни со непотребни меилови, башка праев и меил за фејсбукот не сакам сеа и за форумот него се опраи веќе

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Аха секако,кој меил сервер го користиш? Мене увек ми е слободен просторот на џимејл и неам намера да се пуни со непотребни меилови, башка праев и меил за фејсбукот не сакам сеа и за форумот него се опраи веќе
За на форумов мејлот ми е од Јаху. :)

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Денес сум нешто многу сентиментална. Ги мразам ваквите денови кога и ситница може да ме расплаче -.-

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
tumblr_llbefgAyoH1qeew2bo1_500_large.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Денеска нешто баксузен ми е денот. Фатив да си го поправам телефонот, отидов до таа една продавница да си го земам флекс кабелчето и дознавам дека уште не е стигнато :banghead. Дома разглобен телефонот ми стоеше а вратата заклучена и коа се вратив ми ја снема SIM картичката. Се отепав барајќи ја никаде ја нема. И сега ни телефон, ни картичка ни ништо. Згора на се, фатив торта да правам за да не се нервирам, миксерот ми прегоре. Епа веќе ништо не фаќам. Ќе си легнам и цел ден ќе спијам. Шо баксуз ќе бев денеска.... :mad

Статус
Затворена за нови мислења.