Изнапишав текст и го избришав.Форумот во последно време станува место на лични препукувања, егото осцилира како земјотресот од 63та, сите повеќето се фаќате за истите и истите аргументи. Како таков, шансите да еволуира како подобро место за дискусија се сведени на минимум.
Ова само да си кажам.
те цитирав само за да ми послужи твоево,за да се надоврзам и да не го пишувам итото.
подобро што го избришав,и да напишев немаше да има ефект.
Само да додадам дека колку што имам приметено по форумов се си мислам дека пример за не навредување треба попрво да гледаме од тебе отколку од некој друг.И нека нес е чука во гради некој поготово кој во доста случаеви е бил стимулатор,детонатор,индикатор и уште доста ор за лични препукувања.
Реми ке се надоврзам во овој пост за да не пишувам друг.
Ти благодарам на трпението потрошено дур ја исчитиш темата.Ако се прашувам јас и скоро цела би ја избришала.
Убаво беше на една тема ете да се види до кај може да се стигне но сепак јас би пресекла многу порано.Во тој случај и за тебе ке беше полесно
Имав доста офф топици за кои морам да признаам дека само они ми помогнаа да не направам директна навреда а притоа да можам таквите да ги истрпам без да возвратам на ист начин.А богами и ама виде дека не беа малку.
Копчето пријави нема да го користам и не од причина за мрза,но веке околу тоа имам кажано неколку пати низ темиве и да не се повторувам пак.
тоа околу спомнувањето на приватните пораки,морав па макар и како офф топик да го написам таму,за да се надоврзам на некој кој сакаше да ми показе кој бил тој,а само со тој пример можев да му покажам дека токму тој не е ист секогаш а богами и не секаде.
Пак ке кажам,јака ти душа,ама па од друга страна темата ти го размрда подфорумот
А за сите нас останатите....немојте да се возбудувате на опомените и спомнувањето,добро што го добивме како такво само на таа тема,да ги добивавме соодветно од секоја баш кога треба,сега ке го прифатевме и овој пат како што треба.
И пред да се ставиме во кошот на исправни имајте во предвит дека нема кој не греши,има само случаеви кога некои не се свени за тоа.