Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Форумот во последно време станува место на лични препукувања, егото осцилира како земјотресот од 63та, сите повеќето се фаќате за истите и истите аргументи. Како таков, шансите да еволуира како подобро место за дискусија се сведени на минимум.

Ова само да си кажам.
Изнапишав текст и го избришав.
те цитирав само за да ми послужи твоево,за да се надоврзам и да не го пишувам итото.
подобро што го избришав,и да напишев немаше да има ефект.
Само да додадам дека колку што имам приметено по форумов се си мислам дека пример за не навредување треба попрво да гледаме од тебе отколку од некој друг.И нека нес е чука во гради некој поготово кој во доста случаеви е бил стимулатор,детонатор,индикатор и уште доста ор за лични препукувања.

Реми ке се надоврзам во овој пост за да не пишувам друг.
Ти благодарам на трпението потрошено дур ја исчитиш темата.Ако се прашувам јас и скоро цела би ја избришала.
Убаво беше на една тема ете да се види до кај може да се стигне но сепак јас би пресекла многу порано.Во тој случај и за тебе ке беше полесно :)
Имав доста офф топици за кои морам да признаам дека само они ми помогнаа да не направам директна навреда а притоа да можам таквите да ги истрпам без да возвратам на ист начин.А богами и ама виде дека не беа малку.
Копчето пријави нема да го користам и не од причина за мрза,но веке околу тоа имам кажано неколку пати низ темиве и да не се повторувам пак.
тоа околу спомнувањето на приватните пораки,морав па макар и како офф топик да го написам таму,за да се надоврзам на некој кој сакаше да ми показе кој бил тој,а само со тој пример можев да му покажам дека токму тој не е ист секогаш а богами и не секаде.
Пак ке кажам,јака ти душа,ама па од друга страна темата ти го размрда подфорумот :D
А за сите нас останатите....немојте да се возбудувате на опомените и спомнувањето,добро што го добивме како такво само на таа тема,да ги добивавме соодветно од секоја баш кога треба,сега ке го прифатевме и овој пат како што треба.
И пред да се ставиме во кошот на исправни имајте во предвит дека нема кој не греши,има само случаеви кога некои не се свени за тоа.

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and slb_bobo

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК колку брзо трчав до скутерот кога сфатив дека надвор заврнало и скутерот паркиран на отворено :zelen

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
СДК конечно успеав да изимитирам виолина со појачалово...се изнамачив мамата негова. Сеа уште да зеам еден volume controller да си налемам и ќе биде супер. Уште да не морам да одам до Скопје по делови ќе беше уште посупер.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
300px-Flag_of_the_Prilep_Municipalty_vertical.png

Форумов е полн со дијалектизми. Разбирам да ги има, ама не е интересно. Си има теми во кој се зборува на дијаекти.
Одсега, ќе пишувам на прилепски говор, ма да и со латиница.
Шо г'е*ам, бамуја.......кај сите турци таму и бос Асан

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Форумов е полн со дијалектизми. Разбирам да ги има, ама не е интересно. Си има теми во кој се зборува на дијаекти.
Одсега, ќе пишувам на прилепски говор, ма да и со латиница.
Шо г'е*ам, бамуја.......кај сите турци таму и бос Асан

Ja кога зборев за тоа пријателе, одма ме нападнаа и уште не знам што не ме изнаправија. ј***ш га, Калимеро и нема правда.

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Розите се црвени,
синоличките сини,
јас сеуште вапцам јајца на работа
и дефинитвно не ми се чини :|

Одмор сакам...
Да бидам дембел сакам...
толку!

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Червено по друг пат.
Осеќам ќе се бркам као црнец у тунел.

Мразам attention whores..... онака на приватна база.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Ja кога зборев за тоа пријателе, одма ме нападнаа и уште не знам што не ме изнаправија. ј***ш га, Калимеро и нема правда.
шо да прајш...форумов стана децка градинка......има исклучоци...ама воглавно то е.. :)

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Форумот во последно време станува место на лични препукувања, егото осцилира како земјотресот од 63та, сите повеќето се фаќате за истите и истите аргументи. Како таков, шансите да еволуира како подобро место за дискусија се сведени на минимум.

Ова само да си кажам.
за мислејнево имаш пиво..........ти вреди злато

Статус
Затворена за нови мислења.