now me is going to tell some strories to my Ibanez... May the force be with you my young padawanes.
Камо да може да те прочита,мада ова не е љубовна исповедалница,ама сепак низ твоите два поста како одговор,кога би можел да те прочита сам би си нашол одговори на некои прашања кои ми ги поставуваше.Тенкју на дада што проба да и помогнеш.Кога некој те прифаќа и сака како личност, тоа го прави во „пакет“ со слабостите и мааните, не само со позитивните карактеристики. Очигледно типов кој те игнорирал не е подготвен за такво нешто, така што подалеку од него.
Дури сега го видов ова, но веќе Nighty ме преварил, јас се согласувам со него . Подалеку од тој, не вреди да си го губиш времето на него.Да те прашам за еден совет јас тебе малецко,ако некој повеке пати те изигнорирал,си му нагласила што постигнува кога те игнорира,си му простила за секогаш кога те игнорирал,ама тој пак те игнорира....што значи тоа?зошто те игнорирал? Што треба да следува овој пат?...простување знам дека не смее да следува(колку и да си човечен,ако пак се прости ке испадне дека си безвреден) ама ова другово не знам...уствари знам знам,поставувајки го прашањево за да ми помогнеш,испадна дека сум си го напишала и одговорот....значи те игнорирал оти си безвреден за него..... ако имаш па ти друг,дај ми го