смеј се сарОСДК абе вие луди сте биле како сте ме изнасмеале
Бобо убаво си му пишал за мелпомена, пошто ако пише мелпонема има да го нема.море нуб, мелпомена а не мелпонема. Да не се караме после. Ај ај. Да не зеам косилката за трева да те обричам и еден комбајн за стрижење оти тоа твојто косиште плантажа станало, сончоглед фанал да никнуе...уствари чакарглед е тоа мутирано е оти не ставаш природни џубрива и расади туку тураш од ноа неееј „Тера“ и тоа тера те да не ги мрдаш забите, тера те природна храна да јадеш, тера те на главата сончогледи да ти никнат, тера те после природно да а вареш храната со сите тиа хемикалии. Е така да си знаеш.
Да те прашам за еден совет јас тебе малецко,ако некој повеке пати те изигнорирал,си му нагласила што постигнува кога те игнорира,си му простила за секогаш кога те игнорирал,ама тој пак те игнорира....што значи тоа?зошто те игнорирал? Што треба да следува овој пат?...простување знам дека не смее да следува(колку и да си човечен,ако пак се прости ке испадне дека си безвреден) ама ова другово не знам...уствари знам знам,поставувајки го прашањево за да ми помогнеш,испадна дека сум си го напишала и одговорот....значи те игнорирал оти си безвреден за него..... ако имаш па ти друг,дај ми гоБобо убаво си му пишал за мелпомена, пошто ако пише мелпонема има да го нема.
Да те прашам за еден совет јас тебе малецко,ако некој повеке пати те изигнорирал,си му нагласила што постигнува кога те игнорира,си му простила за секогаш кога те игнорирал,ама тој пак те игнорира....што значи тоа?зошто те игнорирал? Што треба да следува овој пат?...простување знам дека не смее да следува(колку и да си човечен,ако пак се прости ке испадне дека си безвреден) ама ова другово не знам...уствари знам знам,поставувајки го прашањево за да ми помогнеш,испадна дека сум си го напишала и одговорот....значи те игнорирал оти си безвреден за него..... ако имаш па ти друг,дај ми го
морееее де бе секој греше паааа
ама сте па значи тууу да не згреше чоек
Е и дада има слабости,а и маани еден куп,сега се увери?За таквите стисни само Shift + Delete, и готово.
Не само што со тоа што си му кажала си ја открила својата „слабост“ пред него (a тој продолжува да ја злоупотребува), туку и губиш од скапоценото време што не се враќа.
СДК абе вие луди сте биле како сте ме изнасмеале
шоооооо гувореш
Е и дада има слабости,а и маани еден куп,сега се увери?