Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
СДК абе вие луди сте биле како сте ме изнасмеале :D
смеј се сарО
HEARTS-15.gif
нумУ да не се смејш

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
море нуб, мелпомена а не мелпонема. Да не се караме после. Ај ај. Да не зеам косилката за трева да те обричам и еден комбајн за стрижење оти тоа твојто косиште плантажа станало, сончоглед фанал да никнуе...уствари чакарглед е тоа мутирано е оти не ставаш природни џубрива и расади туку тураш од ноа неееј „Тера“ и тоа тера те да не ги мрдаш забите, тера те природна храна да јадеш, тера те на главата сончогледи да ти никнат, тера те после природно да а вареш храната со сите тиа хемикалии. Е така да си знаеш.
Бобо убаво си му пишал за мелпомена, пошто ако пише мелпонема има да го нема. :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Бобо убаво си му пишал за мелпомена, пошто ако пише мелпонема има да го нема. :rofl
Да те прашам за еден совет јас тебе малецко,ако некој повеке пати те изигнорирал,си му нагласила што постигнува кога те игнорира,си му простила за секогаш кога те игнорирал,ама тој пак те игнорира....што значи тоа?зошто те игнорирал? Што треба да следува овој пат?...простување знам дека не смее да следува(колку и да си човечен,ако пак се прости ке испадне дека си безвреден) ама ова другово не знам...уствари знам знам,поставувајки го прашањево за да ми помогнеш,испадна дека сум си го напишала и одговорот....значи те игнорирал оти си безвреден за него.....(hug) ако имаш па ти друг,дај ми го

• Ми се допаѓа

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Да те прашам за еден совет јас тебе малецко,ако некој повеке пати те изигнорирал,си му нагласила што постигнува кога те игнорира,си му простила за секогаш кога те игнорирал,ама тој пак те игнорира....што значи тоа?зошто те игнорирал? Што треба да следува овој пат?...простување знам дека не смее да следува(колку и да си човечен,ако пак се прости ке испадне дека си безвреден) ама ова другово не знам...уствари знам знам,поставувајки го прашањево за да ми помогнеш,испадна дека сум си го напишала и одговорот....значи те игнорирал оти си безвреден за него.....(hug) ако имаш па ти друг,дај ми го

За таквите стисни само Shift + Delete, и готово. :)
Не само што со тоа што си му кажала си ја открила својата „слабост“ пред него (a тој продолжува да ја злоупотребува), туку и губиш од скапоценото време што не се враќа.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
За таквите стисни само Shift + Delete, и готово. :)
Не само што со тоа што си му кажала си ја открила својата „слабост“ пред него (a тој продолжува да ја злоупотребува), туку и губиш од скапоценото време што не се враќа.
Е и дада има слабости,а и маани еден куп,сега се увери? :)

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Е и дада има слабости,а и маани еден куп,сега се увери? :)

Кога некој те прифаќа и сака како личност, тоа го прави во „пакет“ со слабостите и мааните, не само со позитивните карактеристики. Очигледно типов кој те игнорирал не е подготвен за такво нешто, така што подалеку од него. :)

• Ми се допаѓа
Статус
Затворена за нови мислења.