Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
не ја избришав само заради навредите
реков уште вчера дека темата ќе заврши во канта
можеби е престрого, ама ќе ми простите
редно е веќе да се престане да се отвараат теми само колку за да се отворат
би требало да се подразмисли малку зошто и како се отвора некоја тема
навредите не ги избришав намерно, за да се види дека такво однесување е неприфатливо и недолично
како што му кажав и на легионер во пп, може слободно да се обиде уште еднаш да ја започне темата
но, со добро осмислен вовед и со јасна поента :)
Така е плао...поентата ни е иста а јас те тагнав и го напишав постот скоро со иста цел као твојата
Бев наведена дека наводно донекаде сум крива што е избришана темата и сакав да си го обелам образот :D
што се тиче мене нека остане а целта ми е итекако дека некој треба да се научи за некои работи,како што треба и јас а и останатите :)
Зар навистина помисли дека јас се посомневав во твојата одлука? :rolleyes:
Ма верувам дека не,

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
дечки ај некој ако има нешто материјали по автоматика нека ми прати оти утре полагам а немам од кај да учам ...

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Ми падна шекеров, не се чувствувам добро
dropped-sugar.jpg

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
бареееееееееееееееееееј
ск виде несакајки.....
преееска пред да си легну имаше 2 494 коментара : ) а ск 2 479, куде су ми бре тија алоооо
не сам офтопизинираја одамна а ве е*у гадови кој и да ми брише : )
сакам да ми се објасни бре алоо ви знаете ли дека можу да падну у депресију и да се фрљу од искрин мос : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and Trouble

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
бареееееееееееееееееееј
ск виде несакајки.....
преееска пред да си легну имаше 2 494 коментара : ) а ск 2 479, куде су ми бре тија алоооо
не сам офтопизинираја одамна а ве е*у гадови кој и да ми брише : )
сакам да ми се објасни бре алоо ви знаете ли дека можу да падну у депресију и да се фрљу од искрин мос : )
најверојатно ти се споени некои мислења во некој теми или нешто е избришано ..

инаку општ оза сите шо кукате за мислењата.. овде идите и пишувате за забава или ве плаќа некој врз бројот на мислења? шо ви менува ако имате 5 појке или 5 помалку мислеа.. ако може ке ви ги дам мојте мислења.само некако ми е многу глупо тоа ...

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
најверојатно ти се споени некои мислења во некој теми или нешто е избришано ..

инаку општ оза сите шо кукате за мислењата.. овде идите и пишувате за забава или ве плаќа некој врз бројот на мислења? шо ви менува ако имате 5 појке или 5 помалку мислеа.. ако може ке ви ги дам мојте мислења.само некако ми е многу глупо тоа ...
лошо ме сфати брат, пукнаја ми за мислења, еве ке ги избришу сфи ,да иам нула : )
aма бш се чуду ич офтопици овија днови : ) и случајно примети
не ми е финта за никакфи мислења и бројке, ја сам туј за дружбу...
има ги пуно туја што сакаф да се докажуеф мрсејки на други, ja не сам тј :rolleyes:

Статус
Затворена за нови мислења.