Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
СДК дека ептен ми е мило што отидовме на Светско. (party)
СДП играа денес кошаркарите, и ако да, колку завршија? :p

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Aко чекав јас од вас за вечерата ќе си останев гладен....
не, не, нема пудинг за вас :mstickle (ми фали чоко прелив : S)

IMG_1534r.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and Selma

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
СДК дека ептен ми е мило што отидовме на Светско. (party)
СДП играа денес кошаркарите, и ако да, колку завршија? :p
Се самоцитирам ама не е важно, важно открив дека сме ги тепале Литванците. Уште една причина за славење. (party)

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum and Selma

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Се самоцитирам ама не е важно, важно открив дека сме ги тепале Литванците. Уште една причина за славење. (party)
не ја гледав утакмицата ама со сиот ум мислис дека и двете репрезетации играле фул паууер знаеќи дека за 20 дена 99.99% меѓу себе ќе одлучуваат во венецела кој ќе игра на олимпијада со пласманот на финалниот меч или ќе се гори во уште еден меч за трето место ?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
  • Ми се допаѓа
Реакции: Ана-Каренина

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
не ја гледав утакмицата ама со сиот ум мислис дека и двете репрезетации играле фул паууер знаеќи дека за 20 дена 99.99% меѓу себе ќе одлучуваат во венецела кој ќе игра на олимпијада со пласманот на финалниот меч или ќе се гори во уште еден меч за трето место ?
хаха не реков дека играле со сета сила, значи конкретно за нашата репрезентација го гледав мечот со Русија играше со доста подмладен состав, а и овој бил ист, без Мекејлеб, Антиќ, Илиевски и Гечевски. Стрелците на 80 % од кошевите на Европското, а за Литванците не сум информиран, ама како и да е важно јака екипа сме и да се надеваме на Олимпијада. :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum
Статус
Затворена за нови мислења.