Јас сум, нели нели?Баш сега ќе го надгледувам, да видам дали ќе смени аватар.![]()
Се самоцитирам ама не е важно, важно открив дека сме ги тепале Литванците. Уште една причина за славење.СДК дека ептен ми е мило што отидовме на Светско.
СДП играа денес кошаркарите, и ако да, колку завршија?![]()
не ја гледав утакмицата ама со сиот ум мислис дека и двете репрезетации играле фул паууер знаеќи дека за 20 дена 99.99% меѓу себе ќе одлучуваат во венецела кој ќе игра на олимпијада со пласманот на финалниот меч или ќе се гори во уште еден меч за трето место ?Се самоцитирам ама не е важно, важно открив дека сме ги тепале Литванците. Уште една причина за славење.![]()
Te послушавТиња ти е аватаров, мењај.![]()
хаха не реков дека играле со сета сила, значи конкретно за нашата репрезентација го гледав мечот со Русија играше со доста подмладен состав, а и овој бил ист, без Мекејлеб, Антиќ, Илиевски и Гечевски. Стрелците на 80 % од кошевите на Европското, а за Литванците не сум информиран, ама како и да е важно јака екипа сме и да се надеваме на Олимпијада.не ја гледав утакмицата ама со сиот ум мислис дека и двете репрезетации играле фул паууер знаеќи дека за 20 дена 99.99% меѓу себе ќе одлучуваат во венецела кој ќе игра на олимпијада со пласманот на финалниот меч или ќе се гори во уште еден меч за трето место ?