Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Сакам да кажам Господе давај трпение при крај ми е ќе го јаде некој ни крив ни должен

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Се самоцитирам ама не е важно, важно открив дека сме ги тепале Литванците. Уште една причина за славење. (party)
Ги тепавме литванците и тоа без клучните играчи во нашиот состав а они беа целосни,значи комплетни..имавме и ние и они големи падови во играта...Ама сепак игравме доста тактички...Едно браво за момците...Супер беа...па се надеваме на олимпијада :)

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and Марија

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
СДК некогаш уживав во темнината и тишината...Сега не можам да ги добијам тие две. И фала што мислиш дека сум нарцис...ова никогаш не би го очекувал, ама го дочекав.

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Абе сакам да кажам т.е. да се пофалам ама ме мрзи да ја барам темана за фалење и бла бла... Абе шо ве вртам, нема на вас да ви се обајснуем сега, ту ќетара :sreken Си имам јак аватар бе, шо ве е**м сите :mstickle Ма каков јак, проклета нека е вистина и предизвик, морам сеа лигушов да го носам ко аватар, му ибам тоа двосмерниот му ибам (facepalm)

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Мразам кога ме разбудат па и на врвот од тоа што морам денес да бидам со моите и едни роднини. Нели разбирате дека не сакам да одам? Сто пати ви го реков тоа |-(

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Малер...дај кој и да е нека престане да си игра со мене,не сум видео игра :D
Епа по толку премислување за море на крај да се успијам.
Кул -.-
Како и да е...убаво се разбудив.
Сокот од ананас и еклерите ми го разубавија денот :)

parvati сигурно си возбуден за темата :D

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Сакаш да те здробам со тепач(ица) што повеќе користи нозе и има опасно комбо-око;
images

Со тепач кој е ненадминат во борбата со раце;
Street_Fighter_IV_-_E_Honda.jpg

Или да те дрма струја насекаде? Само одбери си кој сакаш за тебе, не ме интересира дали е од Street Fighter или Tekken. ;)
blanka+pose.jpg

Мал хинт: Со првите два нема ни да ме удриш, со Бланка може да ми земеш една борба од дуелот... еднаш. :p

Are you SURE? You lose, I win simple as that
P.S No Hits, you lose :p

TekkenNinaWP4.jpg
play-with-juri-in-street-fighter-x-tekken2.gif

images

• Ми се допаѓа
Реакции: Nightmare_f and Nighty
Статус
Затворена за нови мислења.