јас не...сестра ми даСДП има ли некој што не конкурираше на конкурсот за 300 полицајци?
јас не...сестра ми даСДП има ли некој што не конкурираше на конкурсот за 300 полицајци?
Sakam da si go prasam momcheno moe The_Mayor samo dali me saka?! Onaka samo chisto informativno de
Уште малку и ЕЗЕЛ ќе бидне за коментаторовсдк Дека тој е Озил а не Езил
сдп
Дали коментаторов на МТВ1 мисли дека го гледа ''Eзел'',па цело време Озил го вика Езил
СДК Езил е, а не Озил. Коментаторот си е на место. Ако не сте знаеле О со 2 точки озгора се чита Е.сдк Дека тој е Озил а не Езил
сдп
Дали коментаторов на МТВ1 мисли дека го гледа ''Eзел'',па цело време Озил го вика Езил
Јас мислам дека е Озил Ај ќе почекаме да ни кажи Marick14 ми се гледа како најголем и најстраствен навивач за ГерманијаСДК Езил е, а не Озил. Коментаторот си е на место. Ако не сте знаеле О со 2 точки озгора се чита Е.
Јас мислам дека е Озил Ај ќе почекаме да ни кажи Marick14 ми се гледа како најголем и најстраствен навивач за Германија
СДК Езил е, а не Озил. Коментаторот си е на место. Ако не сте знаеле О со 2 точки озгора се чита Е.