Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

♠ Таа Сум ♠

Староседелец
17 април 2012
233
444
1,063
Скопје
сдк дека многу е ДОСАДНО,и дека ужасно многу ми се спие и дека ке одам да спијам и ке спијам и ке спијам и ке спијам се додека не се разбудам (facepalm)

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
сдк Кога отворате тема разгледај те што теми има и каде е најсоодветно
да ја отворите новата тема.Не ги шлакај те темите каде што
ќе ви текни !

• Ми се допаѓа
Реакции: ♠ Таа Сум ♠

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
сдп која од форумџиките имаше еден потпис многу интересен, дали некоја изрека од мерилин монро беше(think)
Jaс имав од Мерлин нешто беше If u can make girl smile, u can make her do anything. Ако мислиш на тој ќе го најдам точниот.

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Пеколново време + биофизика се смртоносна комбинација за мене.
Последниве два дена не се чувствувам добро, немам енегрија и никаква воља, само се молам на 27 и 29 убаво да поминам а стварно давам се` од себе....

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Со месеци се прашував кој ми се пушта на фб,а ништо ни ми брише ни ми отвара нотификации.....Сите дома знаеа...
И денеска сосема случајно јас спијам ком пуштен брат ми седи...Кога гледам оп си се пушта кај мене и си игра покер...
Збеснавв...Како е можно да е толкав преварант,се за тоа да зборам и да не ми каже....
Ке го фрлам преку прозор :banghead

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Со месеци се прашував кој ми се пушта на фб,а ништо ни ми брише ни ми отвара нотификации.....Сите дома знаеа...
И денеска сосема случајно јас спијам ком пуштен брат ми седи...Кога гледам оп си се пушта кај мене и си игра покер...
Збеснавв...Како е можно да е толкав преварант,се за тоа да зборам и да не ми каже....
Ке го фрлам преку прозор :banghead

:rofl ама културно детето гледаш, не ти отвара нотификации..

Статус
Затворена за нови мислења.