Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Сакам да кажам дека надвор е толку е топло што бандерите ги молат кучињата да се измочаат врз нив малку да се разладат

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati, 4FUN and Bum-Bum

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Значи ете заклучок и помош за админот да ги оживува заборавените теми со црвен натпис така напишани,бај д веј ја и ти ќе даваме следниот пат бесплатни карти за кино да напишат рецензии за најубав филм или слично
штета што не сум во Скопје, па да конкурирам :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and Bum-Bum

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Значи ете заклучок и помош за админот да ги оживува заборавените теми со црвен натпис така напишани,бај д веј ја и ти ќе даваме следниот пат бесплатни карти за кино да напишат рецензии за најубав филм или слично
Ja ќе обезбедам влезници за концерти на некои групи и пејачи :rolleyes: ако почне да се пишува низ темите во музика за стварно добри пејачи, а не само во темите за Шаулич, Шаќи, Гулабица...

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Ja ќе обезбедам влезници за концерти на некои групи и пејачи :rolleyes: ако почне да се пишува низ темите во музика за стварно добри пејачи, а не само во темите за Шаулич, Шаќи, Гулабица...
За почеток ќе делиме карти за Курт Кобејн,Боб Марли,Џим Морисон па после понатака за Мајкл Џексон или Витни Хјустон(handshake)

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum and Selma
Статус
Затворена за нови мислења.