Скопје бетерСдк Гевгелија 300 степени
Една другарка си имаше ишарано чаша,е сега незнам дали беа темперни или некои други бои и на крај ја ставила во рерна да се потпечеСо брат ми на татко ми му купивме голем филџан, но не знам со што да напишам среќен роденден ама па не сакам да се избрише после некое миење. Некоја идеја? Јас мислев со лак и со маркер, но некако
Прво измиј го од нечистотии, напиши со маркер и стави го во рерна на 280-300 степени околу 20 мин.Со брат ми на татко ми му купивме голем филџан, но не знам со што да напишам среќен роденден ама па не сакам да се избрише после некое миење. Некоја идеја? Јас мислев со лак и со маркер, но некако
нема шанси,овде е најтопло
Не денескафаќам возот и доаѓам да се испечам малце
Ја ќе е чекам во Штип, па ќе одеме кај мене и на Аква паркот (иако уште не е отворен)фаќам возот и доаѓам да се испечам малце
Баш ќе пробам, ама тато кога ќе заспие за да не го виде подарокот.Прво измиј го од нечистотии, напиши со маркер и стави го во рерна на 280-300 степени околу 20 мин.
договореноЈа ќе е чекам во Штип, па ќе одеме кај мене и на Аква паркот (иако уште не е отворен)
аауууНе денеска
после два три дена,кога сакаш [/quote]