СДК - that moment коќе видиш двајца бивши заедно на слика - ! Толку лепота на едно место...
Може палачинкиСакам тема за влечки-лајнарки! Имам толку многу сентименти за искажување околу тој непресушен моден детал.
Ако треба сама ќе си отворам и тоа во мода! И сама ќе си коментирам ако треба. Фенси сум.
И опростете ми ги глупостиве што ги трескам. Под стресови сум моментално, па си барам начини да се разонодам.
Не е лесно да си Електра во 4 сабајле, уште потешко е да се осеќаш зелено и со празен телеќи поглед и исклучен мозок да пишуваш глупости. Ама фак дет шит. Сериозна сум за лајнаркиве.
Ми се јадат и палачинки. Рано ми е за ПМС па! Тогаш којзнае што ќе сакам. Вол на жар со чоколаден прелив.
Добра ноќ/утро, ви посакува немтурот од член со реден број 229.
какви лајнарки ,вакви?Сакам тема за влечки-лајнарки! Имам толку многу сентименти за искажување околу тој непресушен моден детал.
Ако треба сама ќе си отворам и тоа во мода! И сама ќе си коментирам ако треба. Фенси сум.
И опростете ми ги глупостиве што ги трескам. Под стресови сум моментално, па си барам начини да се разонодам.
Не е лесно да си Електра во 4 сабајле, уште потешко е да се осеќаш зелено и со празен телеќи поглед и исклучен мозок да пишуваш глупости. Ама фак дет шит. Сериозна сум за лајнаркиве.
Ми се јадат и палачинки. Рано ми е за ПМС па! Тогаш којзнае што ќе сакам. Вол на жар со чоколаден прелив.
Добра ноќ/утро, ви посакува немтурот од член со реден број 229.
ама не во форумот 'мода и убавина'Може палачинки
А за лајнарките, слободно отвори тема
штипСДК пак јас.
Луге мои најмили,многу сум нервозна.
Него го нема петти ден ,а оној бившиот ко луд ме бара.
Нешто се случува,нејке да е на арно.
Се надевам дека ова е само сон.
Сон од кој ке се разбудам.
Ајде некој нека ме штипне и да му каже:Ова е сон,не грижи се,ке помине.