Така јас еднаш поради мама и тато не сликнав еден што личеше на Kurt Kobein. Ист Кобејн беше од глава до пети и така облечен.неможев.......беше со мама и тато
Како што заседнав јас овде ќе задоцнам на англиски, ајт поздрав :cao
Така јас еднаш поради мама и тато не сликнав еден што личеше на Kurt Kobein. Ист Кобејн беше од глава до пети и така облечен.неможев.......беше со мама и тато
Желбата за поголем број мислења, желбата да се биде поистакнат на форумов, желбата да се докаже дека учествува во дискусии (демек) ги тера да пишуваат така...СДП како бе можете да пишувате такви смотани мислења во темава.....ќе одам да јадам,ќе одам да учам,па по 10мин не отидов да учам,па ќе одам да се чупам,па леле сум ја утнал/а веѓата, па ќе идам да се возам со точак,по 5 мин не ми работи точакот,утре иам писмена,нема везе ја сум одличен ученик....мислам...неам коментар повеќе
Сакам да прашам оти нема едно човече од емотинониве да и удрам еден аплауз,муабетов и е на место?Желбата за поголем број мислења, желбата да се биде поистакнат на форумов, желбата да се докаже дека учествува во дискусии (демек) ги тера да пишуваат така...
Само опуштено, не можат да пишуваат онолку колку што ние можеме да избришеме...