Same, но ги оставив фармерките, дуксери...а пред некој ден ја менував облеката во плакар,вадев зимна ставав летна:stomp
Same, но ги оставив фармерките, дуксери...а пред некој ден ја менував облеката во плакар,вадев зимна ставав летна:stomp
Сега ни е ладно...а за од среда се очекува уште поладно,дождсдк не е ладно
камен е...
Oh God, why? космосот ти ја намести таа песна и не напраи стриптиз :frownзаборајв да ви кажа мшо ми се деси денес.. одам во еден бутик денес да си купам фармерки а таа продавачката бомба, напукана и ми тргна муабето, почнав да го употребувам мојот шарм и влегвам во тоа за облекување и таман почнав да се соблеквам слушам на радио оди песната joe cocker - You Can Leave Your Hat On и си викам шо не излезам да и напрам еден стриптиз на оваа , можда ке падни нешто и плус после ... и излегвам да се видам и ми вика ама ти се погоди и песната во пробвањето ..
и уште се прашвам оти не и напрајв еден стриптиз ...
знам брат... цел ден то си викам оти не напрајв....Oh God, why? космосот ти ја намести таа песна и не напраи стриптиз :frown
Ќе ти упалело ипак мислела на истата работа што и ти. Сега можес само (што би рекле) да си каснеш од газот ( поради каење )знам брат... цел ден то си викам оти не напрајв....
а таман мислев да ти се пуштам во поштенско сандаче... :trepkaУ врска.Јебига време беше.Не знам само како ќе и одговара мојот дневен распоред со 1 ден одмор но ако сака океј, ако не ... it doesn't mind .