Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Благодарам emzzy :) Нема веројатно да е тешко.

Туку ова надвор нормално ли е бре?! Не металци, свети металци нека имаше, јас константно си мислев на топлово креветче, постелнинава со срценца и огромното лавче што ми прави друштво.
Лееј, па прстиве ми се заледија, грбот ми се здрви, почна дури во глава да ми отчукува нешто. :D
Волку ладно не ми било со години. Не љубов, не свети љубов, не термо...ништо не ме грее. Си трескам вака глупости да го откочам мозокот и прстиве, оти сериозно ојдов јабана, никогаш вака не ми било.
Јас сабајле ако не станам мртва болна, од газов има да си каснам од среќа.
Седете децо домче, грејте си се. :giggle

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Дефиниција за ЧОВЕКОТ:Програмирана машина,секогаш "спремна"да ги решава тугите проблеми,а никогаш спремна за своите.
(инспирирана од советувачите и толкувачите на љубовните проблеми)

Farfalla

Староседелец
14 февруари 2012
455
1,010
1,103
Кхм...
Во виното, овај мастиката де, е вистината.
И доцниот, никаков патлиџан како мезе.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Woot woot, здрава се разбудив. (sun)
Студен, ама убав ден. Си добив гратис мекици оти на мајсторот му се брзало да затвори, купив подарок за тетка ми и едвај чекам да ги вкусам сите оние мириси што идат од кујна. Мајката, сребрена свадба слават со тетин ми, и покрај тоа што се околу 1000 км оддалечени и се има работа преку глава, најдоа време да се слушнат. Мх, мили тие.
А додека да дојде време за ручек, ќе си гледам цртани и ќе си се греам со новото ќебенце. Милина.

• Ми се допаѓа
Реакции: Boyle and i_wanna_fly
Статус
Затворена за нови мислења.