Боже, дај ми прилика да докажам дека неколку милиончиња добиени на лото не би ме промениле. 

уплатив јас во австрајланското (брачедми ми уплати) добивка е 100 000 000...ак фатам ќе ти дам 5 да им се прајш мафија низ градов.Боже, дај ми прилика да докажам дека неколку милиончиња добиени на лото не би ме промениле.![]()
ај дојди да си поиграме у играчницаСтрумица раздвиженост како да си на градскиот плоштад во Скопје.
Убава младина,немам зборови....но репер за гардероба,дефинитивно телевизија Планета.
Ужасно.![]()
Заборавив да кажам дека тоа го каажав од завидлкај дојди да си поиграме у играчница
и незбори така ти не си у тек со модата![]()
А бе дека беше ова од Кенија затоа ти остави впечатокЕдна голема доза mind blown.
note to Aristokrat : Док не отидам у таа Барселона, мене Еспресо ми е храм на еспресо кафињата.
има, има ама и фраерчиња има - провереноЗаборавив да кажам дека тоа го каажав од завидлк....богами какви џенци имаат,мене ме заболе главата а камоли машките кога ги гледаат.
Друг пат во играчница,сега ке гледам филмче
пријатна вечер![]()
Има многу мачки у Кењиа.А бе дека беше ова од Кенија затоа ти остави впечаток![]()