Боже, дај ми прилика да докажам дека неколку милиончиња добиени на лото не би ме промениле.
уплатив јас во австрајланското (брачедми ми уплати) добивка е 100 000 000...ак фатам ќе ти дам 5 да им се прајш мафија низ градов.Боже, дај ми прилика да докажам дека неколку милиончиња добиени на лото не би ме промениле.
ај дојди да си поиграме у играчницаСтрумица раздвиженост како да си на градскиот плоштад во Скопје.
Убава младина,немам зборови....но репер за гардероба,дефинитивно телевизија Планета.
Ужасно.
Заборавив да кажам дека тоа го каажав од завидлк ....богами какви џенци имаат,мене ме заболе главата а камоли машките кога ги гледаат.ај дојди да си поиграме у играчница
и незбори така ти не си у тек со модата
А бе дека беше ова од Кенија затоа ти остави впечатокЕдна голема доза mind blown.
note to Aristokrat : Док не отидам у таа Барселона, мене Еспресо ми е храм на еспресо кафињата.
има, има ама и фраерчиња има - провереноЗаборавив да кажам дека тоа го каажав од завидлк ....богами какви џенци имаат,мене ме заболе главата а камоли машките кога ги гледаат.
Друг пат во играчница,сега ке гледам филмче
пријатна вечер
Има многу мачки у Кењиа. )А бе дека беше ова од Кенија затоа ти остави впечаток