Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Нема никаква врска со еднина, туку дефинира нешто општо. Кога би употребил "the" би било конкретно. Има повеќе работи да, но не поврзано со основното значење на еф зборот, колку да се разбереме, заебанција или не. Не се навредив, чисто информативно. :) Let's drop this.
'aight :) (aма сепак првин помислив на работа поврзана со the f-word) :D

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
...se izgubiv samata sebesi,se prasuvam dali nekogas i znaev koja sum jas???
Ти си релативна. Ти си ти,сега и овде,тоа што си во овој момент,дур го читаш овој коментар и си свесна за него. Не се барај себеси во минатото,не си била тоа што си сега.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
добро де, не мораше да го преправа овој текст (иако би било убаво ако го преправи) туку следниот да го напише на кирилица :)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
добро де, не мораше да го преправа овој текст (иако би било убаво ако го преправи) туку следниот да го напише на кирилица :)
Ми требаше малку време да се снајдам со кирилицава затоа што никогаш не сум ја употребувала на пц,а текстот не ми беше нешто нај нај па затоа и го избришав;), првата реченица е доволна за сега...

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Ми требаше малку време да се снајдам со кирилицава затоа што никогаш не сум ја употребувала на пц,а текстот не ми беше нешто нај нај па затоа и го избришав;), првата реченица е доволна за сега...
како сакаш, но ако е само една реченица тогаш ќе морам да ја префрлам во некоја друга тема
пр. во СДК :)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Жељко Самарџич: 9 хилјада, метара на небу сам ја..
Феликс: Bitch, please...

:rolleyes:

И јас добив желба да скокнам така како баткава...а тоа е само сон :( кој нема да се исполни.
Секоја чест мајсторе.Јас повеке паника имав.

И така.Добри сте црно бели?
Кај нас на факс струја немаше па си се вратив дома.
Ај терајте и со памет :D

Статус
Затворена за нови мислења.