Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК дома ме умреа од заебавање, донзаа дека имам дечко кога раскинавме и викам не ми е дечко они не дечко ти е (facepalm)Па на кој бил, па дека се запишал, па како сме се запознале, па дали ме испраќал до дома...

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Па таква е љубовта. Некој патат , а некој се радуваат. И јас патам за љубота,али никогаш насмевката не ја тргам од моето лице.Порано се затварав дома али сум згрешил премногу.Сега се променив целиот...СЕКОГАШ ИМАМ НАСМЕВКА НА МОЕТО ЛИЦЕ КОЛКУ "Животот и Љубовта" да ме повредуваат секогаш моето лице е насмеано,но моето срце внатре плаче...но не дозволувам некој тоа да го дознае..бидејки тој што ке го дознае ке се радува на мојата ТАГА И БОЛКА...
Заклучок:
Никогаш не дозволувај една личност се да ти биде во твојот живот,бидејки секој негов погрешен чекор и збор,секогаш ти ке бидеш што ке се чувствува ОСАМЕНО...живеј го секој ден како да ти е последен така ке бидеш НАЈСРЕЌНА...ова ти го кажувам од ИСКУСТВО :( ...поздравв..(flower)
Некако си ја научив лекцијата. Иако тешка, беше вредна за учење. И како што кажа, некои патат, а некои се радуваат. Искрено, јас гледам да НЕ се заљубам повторно, по цел ден се смеам и си го живеам животот. Сигурно нема да си ги трошам најубавите години борејќи се за она што не вреди. Позз :)

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
САКАМ ДА ВИКАМ А НЕ ДА КАЖАМ! Ми растат умнициииииииии!! :franticИ тоа два одеднаш!!:eek
Ќе умрам, жими се! Ненормално многу болии!! :place

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Празен ден... празна соба... празни раце... празно срце... празна душа... празни мисли...
и чаша преполна до врв...
Cheers!!!
wine-bottle-original.jpg

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
САКАМ ДА КАЖАМ ДЕКА ГИ САКАМ РЕАЛ ПОВЕЌЕ ОД СЕ МОЖНО НА СВЕТОВВ !!!!!
И ДЕКА ВАКВА УТАКМИЦА СТРЕСНА НЕ МОРА ДА ИМ СЕ ПОВТОРИ <33333333

• Ми се допаѓа
Реакции: smeker

Martin123

Полноправен Член
13 септември 2012
32
27
18
Благодарам за честитката, а воедно и благодарам за љубезните зборови. :)
Сепак, не се работеше баш за „љубовен“ повик и разочарување, туку беше повик што ме врати во кревката реалност на едно поле, поле кое заедно со личноста која ми се јави за мене се „слаба“ точка. :)
Како и да е, во право си за пишаното, и кога некогаш ќе се соочам со таков љубовен проблем (иако дај боже никогаш да немаме такви проблеми и маки :zelen), ќе ги имам на ум твоите зборови.
Поздрав и до тебе друже! :)
Другарче тука сме си да си се дружиме и помагаме меѓу себе,така ке опстанеме еден кон друг...НАЈВАЖНО Е ДРУГАРСТВОТО...
несакам никогаш ама баш никогаш да не се соочиш со тој проблем...ЈАС МОМЕНТАЛНО ПАТАМ АЛИ НЕКАКО ТРААМ...премногу болии..:( незнам и јас самиот како траам...али излегувам низ град се дружам со другари...и така ми поминува денот...ДОСЕГА ПРВ ПАТ БЕВ ЗАЉУБЕН ДО ТОЛКУ...али ете тааа ПУСТА СУДБИНАА :(

Martin123

Полноправен Член
13 септември 2012
32
27
18
Некако си ја научив лекцијата. Иако тешка, беше вредна за учење. И како што кажа, некои патат, а некои се радуваат. Искрено, јас гледам да НЕ се заљубам повторно, по цел ден се смеам и си го живеам животот. Сигурно нема да си ги трошам најубавите години борејќи се за она што не вреди. Позз :)
Грешиш ако мислиш дека нема да се заљубиш повторно,сигурно така мислиш бидејки си ПОВРЕДЕНА премногу. Кога доага љубовта не прашува дали сакаме или НЕ...едноставно нашите чувства повторноо се рагаат и рагаат...ПОВТОРНО еден ден ке се пронајдеш во некоја НОВА ЛИЧНОСТ...али тогаш ДА сигурно ке ти биди страв повторно да бидеш ти таа што ке биди тажна. и на моменти ке се повлекуваш...али раѓањето на новите чувства ќе те натераат повторно да САКАШ И ДА САКАШ,а за возврат бидејќи ја знаеш лекцијата ќе бидеш и ти НАЈСАКАНА! :)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Koja е иронијата што повеќето квази анархисти во Македонија го имаат V како идол.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo
Статус
Затворена за нови мислења.