Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Пак истото ќе го кажам, варвари, малоумни, идиотски копита. Е тоа.
Каде не функционира законот човекот си ја зима правдата во свои раце,претпоставувам го гризнало некое негово дете и му пресудил

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Каде не функционира законот човекот си ја зима правдата во свои раце,претпоставувам го гризнало некое негово дете и му пресудил
Не, не му гризнало негово дете, туку дечиштата го маваа со камења (чисто од рекреација) и кучево почна да квичи да бега. И ретардираниве да си направат понитересно да им е, го дотолчија со лопата.
Како може кучето да го ремети нивниот мир, свашта.
Варвари.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and malo

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Не, не му гризнало негово дете, туку дечиштата го маваа со камења (чисто од рекреација) и кучево почна да квичи да бега. И ретардираниве да си направат понитересно да им е, го дотолчија со лопата.
Како може кучето да го ремети нивниот мир, свашта.
Варвари.
Не знам што му направија на дечкото што на нет ставаше слики со кучето како јаде мачки да го направи поагресивно ама чим немаше некоја поголема помпа после тоа значи толку е муабетот,еден ден,кај нас луѓето веќе никој не ги жали а не пак животните,се си останува на совеста на граѓанинот.

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Не знам што му направија на дечкото што на нет ставаше слики со кучето како јаде мачки да го направи поагресивно ама чим немаше некоја поголема помпа после тоа значи толку е муабетот,еден ден,кај нас луѓето веќе никој не ги жали а не пак животните,се си останува на совеста на граѓанинот.
Совест на граѓанинот?????
Што беше тоа, се мачка на леб изгледа. (шала)
Кај мене во населба луѓето ако можат да се наречат така, совест одамна немаат.
Те разбирам што сакаш да кажеш, јас само си го искажувам својот револт.

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Лугето и не се баш за жалење, посебно таквите што си земаат за право да матретираат животни.

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Лугето и не се баш а жалење, посебно таквите што си земаат за право да матретираат животни.
Ич не се за жалење. Јас само би им вратила со иста мерка како они што им прават на животните.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and malo

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Ич не се за жалење. Јас само би им вратила со иста мерка како они што им прават на животните.
Се согласувам.
И не само кога се кучињата и мачките во прашање, не ги поднесувам лугето кога се изживууваат врз било какви животни на било каков начин.

• Ми се допаѓа
Реакции: redhead

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Од некои личности не очекував некои работи ама ете се случи тоа што мораше. Највише мрзам кога некој ми мести дечко, како да сум очајна до толку па за да ми мести или пак јас сама не можам да си најдам. Боже Петра... па јас играчка ли сум бре? (facepalm)

Статус
Затворена за нови мислења.