Е ова е лош пример за мотивација на младината општо. Но мислам треба да се прикажува како човекот да не постапува. Башка последниот дел освен со компјутерот си нема врска со реалноста.
Искрено, откако се избезобразија со тоа дека сеуште можат да го држат муда за господ со новитети, почнав да ги хејтам. Имам iPod touch 2g пред 3ипол години земен, задоволен бев до моментот коа почна да ми кочи (пред една година). Друго што ме нервираше е не постоењето на радио на истиод уред. Не дека не е изводливо (има 10 пати поевтини мп3 уреди со радио) туку ме шантраат со тоа дека за радио се доплаќа додатен приклучок (кој патем штрчи од џебот). Истотака сакам да напоменам дека ако си купиш апликација, за нејзина надоградба треба да платиш ако не ама скоро исто колку и апликацијата. А вака со тек на време (5-6 месеци) застарува и нема употребна моќ.Им текна на епл да го заменат стаклото со метал. После 2 години подготвување за 5ка, ова е тоа?! Истото срање со иста цена како минатиот (зошто го продаваат истиот телефон), со растегнат екран и метален материјал...
Отвори ја прикачената датотека 11198