Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
хааххаххахаххахахааха може да се речии дааа :D да тепам досада знајш некој ?
само http://www.haxball.com/ ја играм ама сакам да знам неш друго :D xd
па јас обично по школо ги користам igreo.net.....igre123.net.......не ми текнуваат во моментот други.......

• Ми се допаѓа
Реакции: Martin_MKD

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Сакам да кажам дека коа ќе идам пак у Америка,здравје боже, ќе го најдам овој и ќе го силуем, ако не ми дае самоволно :D
Wiz-Khalifa.jpeg

Wiz-Khalifa.jpg

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
Денес на пат од Битола до Скопје запознав еден дост интересн човек. Амриканец ама не од овие нашите туку оргинал Американец од државата Ајдахо. Па кога сме разврзале муабети цели 3 и пол саати. Од тоа како му се допаѓа македонија а посебно Битола за која рече дека најмногу му се допаднало тоа што живото е мирен, си тече лабаво, м усе допаднал многу градот зашто се било задржано онака како што било
изградено. Потоа стигнавме со муабетот идо Скопје со сите тие споменици за кои рече , цитирам: Воопшто не ми се допадна Скопје, премногу зафатен град и бучен, сите се брзаат некаде, не би можел да живеам јас во таков град. И сите тие споменици се некако пренатрупани и воопшто не ми се допаѓаат. имате вие среќа што во Битола немате толку споменици зато и ми се допаѓа Битола. Значи ова се зборови на турист а не мои. После со муабетот продолживме за образованието тукаи таму, за изборите што следат во САД каде се согласивме дека Рон Пол беше чоеко шо требаше да биди кандидат на републиканците и рече дека Рон Пол уживал голема подршка меѓу американскиот народ но медумите го уништиле зашто не им одговарало на богатите тој да стани претседател. Па муабети ова она либерализација и капитализам и такви срања, војните во Ирак и авганистан и каде што и сам рече дека : американците се на многу места каде што не треба да бидат и дека ако сакаш да ја видиш вистинската западна демократија гледај кај се парите. Го спомнавме и Џорџ карлин и муабети нешто окулу состојбата во економијата во САД и Македонија, национализмот на балканот и проблемот кој македонија го има со Грците. Се на се 3 и пол часовен преубав муабет. пријателе сега каде и да си фалати што направи патувањето да ми помини полесно и побрзо. штета што и двајцата се брзавме инаку ке одевме некаде на пиво....П.С. муабето беше комплетно на англиски што ме изненади и мене лично колку добро ми одел англискиот ..:)

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Не ми се јасни девојките кои си факаат дечко и потполно забораваат на другарките...Што е проблемот озбилно со тие личности?
Идете утепајте се...
Ами уште нешто да кажам... ке излезам,и ке лумпувам до зори,за пола час...а утре?утре јас ке знам како ке се разбудам...
Поздрав добри луге.

• Ми се допаѓа
Реакции: Avona Vi and WomanInRed

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
па јас обично по школо ги користам igreo.net.....igre123.net.......не ми текнуваат во моментот други.......
еееееееј да на времето во прва ко играф igre123.net..:D а за ова igreo.net прв пат слушам ок ќе тепам време..фала другар ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Dr.Gonzo - не сум бе луд мајками ме носеше на тестирање

:D (y) Само дали кај Чак Норис или кај некој Ајншатајн :)
Сакам да кажам дека невестево се дрогира во раните и доцни вечерни часови и притоа пишува вакви будалаштини по форуми.

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Сакам да кажам дека невестево се дрогира во раните и доцни вечерни часови и притоа пишува вакви будалаштини по форуми.
Хахахахахахаха па добро сеа не ме провоцирај бе. Сакам да кажам дека докторчево е на афетамин и моментално седи на пц и шмрка бело.

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Хахахахахахаха па добро сеа не ме провоцирај бе. Сакам да кажам дека докторчево е на афетамин и моментално седи на пц и шмрка бело.
Лаже господин судија! СДК дека докторчево користи исклучиво легални материи и заради медицински сврхи.

Статус
Затворена за нови мислења.