http://forum.crnobelo.com/threads/Типови-видови-Љубов.1701/page-2СДК .... Mila Kunis went from single to in relationship....
Eм да честитам,ем да ја размрдам темата
За следните успони,информирајте не овде
http://forum.crnobelo.com/threads/Типови-видови-Љубов.1701/page-2СДК .... Mila Kunis went from single to in relationship....
и сега си викаш ех....да траеше уште малку.....АЛОХА!!!
Да ве поздравам исончана, одморена, задоволна, смирена....
Не ми фалевте, уствари не се сеќавам дека помислив на вас, ама некад знаете да бидете добро друштво.Реков НЕКАД!
И така...
Розите се црвени, синоличките сини, јас назад на работа да `рмбам се вратив не ми се чини...
Си ју араунд
си требал да платиш во рок од 8 дена.....кај сите казни ти е исто.....Уште нема соодветна тема и подфорум за прашањево па еве тука ќе го репнам со надеж дека некој може да ме советува или да ми одговори:
Да го е**м, денес ми стигна покана за на суд бидејќи пред месец дена ме застанаа за возење без возачка за скутер од 50 кубика. Како прво , навистина ли треба да вадам возачка за него или доволна е некакви си потврда. Второ во поканата вика дека сум одбил да платам глоба во рок од 8 дена која ми била понудена и сум одбил да ја потпишам казната , е сеа работата е во тоа шо штрумфот ми кажа да одам до полиција во рок од 8 дена да си платам ама на лице место не ми даде ништо да потпишам, дали може некако со тоа да се извадам. И за крај има ли уште некој ваков случај , постојат ли шанси да се извадам некако или ќе ме олеснат 400 евра.. :
Да бе нас ќе ни мачкаш леб ако не ти фалевме немаше сеа да пишешАЛОХА!!!
Да ве поздравам исончана, одморена, задоволна, смирена....
Не ми фалевте, уствари не се сеќавам дека помислив на вас, ама некад знаете да бидете добро друштво.Реков НЕКАД!
И така...
Розите се црвени, синоличките сини, јас назад на работа да `рмбам се вратив не ми се чини...
Си ју араунд
каков предлог?Сдк,да дадеш предлог,да ти го прифатат,па и да ти го избришат да не се гледа оти си го предложил,тоа само во кафе муабети може да се деси ....така растат децата,кога ке пораснат ке знаат дека можат да го преправат делот со оф топик и да го остават чист постот како предлог.
И друго што сакав да ви кажам,веке кажа Трајче во темата за Гевгелија,за малку ке ни изгореше Лас Вегасот
да ви кажам и дека п не ми работи баш најдобро,па по сто пати едит равам (правам)