Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
100 пати е пишано не ставајте само видеа од Јутјуб или слики во темите каде пишува дека е потребна рецензија за филмовите. Scars тебе те опоменувам овој пат, ама следен пат кој направи исто ќе му дадам опоменувачки поени.

Се извинувам ! Исправено :)

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

LoveDealer

Староседелец
3 март 2012
180
563
693
32
Во неговото срце.
И веќе е здодевно да се пишува за тоа како е овој свет ладен... Здодевно е да гледаш тажни луѓе.. Уште потажни очи..
Изгубени души, исплашени, оставени сами на себе без избор. Сите тие се притиснати од злото околу себе.. и не само што е здодевно туку и убива..
Некогаш ќе прашаш зошто, а знаеш нема одговор.
Луѓето газат, болеста ги демне, болеста да бидат себични лицимерни. Некогаш беа тука за тебе, а денес брзаат да те уништат. Мислиш ги познаваш, а всушност никогаш не си знаел какви монструми биле..
Тишина..
Молк..
Тивок плач..
И една желба..
Една молитва..
Утре да е подобар ден!
Без истите стравови, без истата слика., без истиот тој ладен свет. Без ладните очи и без оние дволични лица.
Без темното небо над душа што надвиснало, без истиот немир што го убива срцето, без оние кои соништата ти ги уништуваат
Само рака што ветува..
Само трошка љубов бар..
Само бар трошка доверба и доволен сјај во очите да знаеш дека негде сеуште има надеж, во некого постои нов свет за живеење.. Има сеуште надеж дека постои убав свет..
Само една молитва утре да е подобар ден..

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
УНИЈА на млади сили на црнобело :D
малку ми е досадно на работа,ич не се приметува (wasntme)
Со ова унија ме потсети на темата Република Црнобело, кај е таа тема? САкам малце да ви се филмама и да бидам претседател, а тебе за десна рака те земам :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Martin_MKD

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Со ова унија ме потсети на темата Република Црнобело, кај е таа тема? САкам малце да ви се филмама и да бидам претседател, а тебе за десна рака те земам :giggle
aaaaaaaaa да се сеќавам јас бев Министер за СЕКСОЛОГИЈА :gjavol

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*, Selma and Foxboro

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Јас ке бидам снагата,ти биди умот,јас сакам да го одморам малку мојот.
Шо си ми убава во папараците ебаго :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo, Foxboro and Selma
Статус
Затворена за нови мислења.