Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
А колку примаа во државна квота? :)
и да ти кажам не се исплаќа да одиш на факс онака у приватна, освен ако ептен имаш желба...ама и овие од финки се зезнати...баш сеа ја прегледував листата, барав еден братучед..
100 души во државна .. за секој смер :)

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly

Marchisio

Староседелец
4 јуни 2012
551
902
1,093
Зошо бе летово сите од форумов како да сте на нервна база? Таман си бевте дури беше поладно времето...
не знам кој е на нервна база, заборави изгледа какви навреди и пцовки ми упати дирекно на мене, јас сум фер дечко и не ти вратив на ниту едно затоа што не паѓам на твое ниво, а ми рече дека има ТВОИ ТЕМИ во кој не смеам да коментирам НЕЛИ, само колку да те подсетам

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Еееее дада,баба Мели,тоа го збори цело време,дека не се сите овде ппо темите исти како по сандачињата.
Доста се криете,покажете ги вашите прави лица,без да се стегате,за да добиете лајкчиња и аплауз за фраерлк.
Ослободете ги стегите,така ке ви биде подобро,верувајте.А и не само на вас,туку и на оние околу вас.
Да 34 имам и најдов каде да се истакнувам оти во реалниот живот неможам :D (facepalm)
Обожавам да филозофирам. :unsure

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
не знам кој е на нервна база, заборави изгледа какви навреди и пцовки ми упати дирекно на мене, јас сум фер дечко и не ти вратив на ниту едно затоа што не паѓам на твое ниво, а ми рече дека има ТВОИ ТЕМИ во кој не смеам да коментирам НЕЛИ, само колку да те подсетам
Навреди и пцовки? Ај те молам отвори таму во инбоксот и види што имам напишано. Паметам јас многу добро кога ти пишав и зошто. Провоцираше на темата и за да не го пријавувам мислењето или да пишувам оф-топици, приватно ти пишав сам да си го избришеш и да не провоцираш повеќе. А ти објаснив и зошто.
А сега немам намера да се докажувам, уште помалку па да се карам со тебе.

А другите членови нека не се секираат барем за мене, не сум од тие што се светци низ темите, а нешто сосем друго во инбокс. Всушност, многу ретко се случува да го користам инбоксот.

Antares

Староседелец
11 мај 2012
468
413
663
32
Pax Terra
Значи колку жустро станало на форумов, од толку ширење љубов се отиде упм и назад :D:D:D:D:D:D:D:DЕ сега лошо е кому сте му кажале приватни работи, и како тоа може да ги користи :D:D:D:DD:

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
абе сдп што збор е тој кондури?
барав во македонскиов речник и никако да најдам :eek

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
хе,знам дека е чевла
али мислам не е македонски збор.
сдк меѓу редови :rolleyes:

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
100 пати е пишано не ставајте само видеа од Јутјуб или слики во темите каде пишува дека е потребна рецензија за филмовите. Scars тебе те опоменувам овој пат, ама следен пат кој направи исто ќе му дадам опоменувачки поени.

Статус
Затворена за нови мислења.