100 души во државна .. за секој смерА колку примаа во државна квота?
и да ти кажам не се исплаќа да одиш на факс онака у приватна, освен ако ептен имаш желба...ама и овие од финки се зезнати...баш сеа ја прегледував листата, барав еден братучед..

100 души во државна .. за секој смерА колку примаа во државна квота?
и да ти кажам не се исплаќа да одиш на факс онака у приватна, освен ако ептен имаш желба...ама и овие од финки се зезнати...баш сеа ја прегледував листата, барав еден братучед..

не знам кој е на нервна база, заборави изгледа какви навреди и пцовки ми упати дирекно на мене, јас сум фер дечко и не ти вратив на ниту едно затоа што не паѓам на твое ниво, а ми рече дека има ТВОИ ТЕМИ во кој не смеам да коментирам НЕЛИ, само колку да те подсетамЗошо бе летово сите од форумов како да сте на нервна база? Таман си бевте дури беше поладно времето...

Навреди и пцовки? Ај те молам отвори таму во инбоксот и види што имам напишано. Паметам јас многу добро кога ти пишав и зошто. Провоцираше на темата и за да не го пријавувам мислењето или да пишувам оф-топици, приватно ти пишав сам да си го избришеш и да не провоцираш повеќе. А ти објаснив и зошто.не знам кој е на нервна база, заборави изгледа какви навреди и пцовки ми упати дирекно на мене, јас сум фер дечко и не ти вратив на ниту едно затоа што не паѓам на твое ниво, а ми рече дека има ТВОИ ТЕМИ во кој не смеам да коментирам НЕЛИ, само колку да те подсетам
Чевлиабе сдп што збор е тој кондури?
барав во македонскиов речник и никако да најдам![]()