Ти фали Јосип Броз Тито?
Него сега слушнав, драма у Прилепу,некој лик го чувал лешот од сестра си година дена во кревет и го прскал со дезодоранс за да се замаскира смрдеата и тек сега некој пријавил и го однеле лешот а ликот останал на слобода!? Потсетува на филмот Психо троа а освен тоа најбизарен настан уште од пред 5-6 години кога некоја бабетина-канибал во село Оризари го спакувала сина си во фрижидер...
@Struggler , @LittleButterfly знаете нешто повеќе за настанов, се шират муабети некакви?
Јас ништо не слушнав, само прочитав на Сител или канал 5 ко имаше вести, ваљда е од некое село, абер неам.. ://

некој лик го чувал лешот од сестра си година дена во кревет и го прскал со дезодоранс за да се замаскира смрдеата и тек сега некој пријавил и го однеле лешот а ликот останал на слобода!? Потсетува на филмот Психо троа а освен тоа најбизарен настан уште од пред 5-6 години кога некоја бабетина-канибал во село Оризари го спакувала сина си во фрижидер...
нешто поголеми од мачка со кратка опашка и крзно
ја се заборајв, а буљам у аквариум пола саат и цело време нешто ми недостига. Напната сум демек треба да напрам неш а не знам што.. е ај 

пошто во минатото бев приглуп, постои некое суеверие дека родители кои имале глупо дете ќе имале среќа во животот или така нешто, ако беше точно тогаш моите требало да добиваат на лото секој месец ама ништо