Сакам да кажам/Сакам да прашам

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Џезот е либерален додека врската те сведува на settling down и сериозен пристап на нештата. Џезот се базира на импровизации и е една од најлабилните жанрови во музиката воопшто.
А родителите секогаш се стремат нивната ќерка да биде солидно уседлана.
Добар одговор за одседлување..хаххахаха..:)

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Вчера наместо да подготвуваме сите заедно за нешто убаво, за некоја прослава, за радост, јас подготвував за да оддадеме чест зошто повеќе те нема. Наместо да влезеше во кујна и да почнеше да ни се мешаш во работата, не влезе. Утрово наместо да ме разбудиш за на работа како што ме будиш секое утро без исклучок, ме разбуди алармот на телефонот. Да станам на време, да не задоцнам за да одам и да се одпоздравам со тебе за последен пат. Знам дека така иде животот и знам дека подобро е да се иде по ред. Прво постарите, потоа помладите. Но, доживотно ќе ми фалиш. Буквално, до крајот на животот ќе ми фалиш и ќе те мислам и ќе те сакам. Те сакам, бабо.

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Lady*, Tantara and Saladin

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Ниту ми се јаде, ниту ми се пие, ниту ви приготвив нешто, немам омилен ресторан..дрндрнннннн..сакам да кажам свашта путка роди и свашта ку**ц створи(facepalm)

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
еј ромале чавале
за уши ме тргале

ерделези авела
Гоца гласови крадела

Не сум знаел жими мајка
ми платија со кеш у банка

Јас сум Амди Кока Кола
не сум идел ни у школа

сае рома дае дае
стап ке јадам кај и да е !!!!!!!!!

(nod):D

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Не, јас навистина не можам да го докучам овоа што се случува меѓу македонскиов народ. Од една туристичка агенција такозвана Јупитер, во рок од месец дена се дешава буквално “е***е при здрав разум на муштериите“, па сепак има за воља на вистината глупоќата си продолжува метастазирано да расне (ко некој квасец). Трет нов групен случај, а на луѓево никако памет да им дојде. А на дечињана им викаат бомбонче од непознати да не зимаат.

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Некој да знае каде е ова снимено кое место ?

Последна промена од модератор:

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Сдк..
трула сум. ниту нешто слушам ниту гледам.. ни па сакам да гледам..
сакам само да заспијам толку длабоко и да се разбудам јуни месец и да е сменета само една работа.. ТОЈ!
бем ти, да менуваш цел живот за 3 букви .. можда во јуни ќе си подобар..,)

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec and Prashina