Оваа е во топ 3 најгрди жени во Македонија. Каква Македонија, во светот.И пуштив пат на Викторија Лоба иако каснев на испит сепак немаше смисла да се избуткам, а и ете среќа ми донесе си го положив испитоти не била до толку ниска
![]()
Нема врска баш симпатичен лик има мислам за разлика од тоа какви имаме и какви на сила се огрдуваат, не зборам само за јавните личности а општо за женската популација низ светотОваа е во топ 3 најгрди жени во Македонија. Каква Македонија, во светот.![]()
Можда во твојата листа, како и да е се е до вкусот..така да не би да се коментира во таа насока..Оваа е во топ 3 најгрди жени во Македонија. Каква Македонија, во светот.![]()
На тој што му е убаво нека си коментира дека е убава, ако сака. Мене ми е грда, ни со стап не би ја пипнал.Можда во твојата листа, како и да е се е до вкусот..така да не би да се коментира во таа насока..
она што тебе ти е грдо, на друг убаво..
На оваа? Мислам на Emilia Clarke ?Мене многу ме потсеќа т.е таа плавата (заборавив како се вика) од Game of Thrones ме асоцира на Викторија Лоба
патем @Altaïr
![]()