Сакам да кажам/Сакам да прашам

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Ти фали Јосип Броз Тито? :p

Него сега слушнав, драма у Прилепу, :franticнекој лик го чувал лешот од сестра си година дена во кревет и го прскал со дезодоранс за да се замаскира смрдеата и тек сега некој пријавил и го однеле лешот а ликот останал на слобода!? Потсетува на филмот Психо троа а освен тоа најбизарен настан уште од пред 5-6 години кога некоја бабетина-канибал во село Оризари го спакувала сина си во фрижидер...

@Struggler , @LittleButterfly знаете нешто повеќе за настанов, се шират муабети некакви?

Јас ништо не слушнав, само прочитав на Сител или канал 5 ко имаше вести, ваљда е од некое село, абер неам.. ://

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
i`m not a dog person, ама видов многу симпатичен пес, после побарав на нет и испадна дека бил (ваљда) Џек Расел териер, интересни кучиња :) нешто поголеми од мачка со кратка опашка и крзно

Priroden

Староседелец
4 октомври 2012
140
95
1,038
Не знам зошто т.е се прашувам зошто @Ita не ми верува оти е меѓу топ 50 најубави жени у Македонија :(
Дури ми се исмеа на мојата искреност

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Мислам дека требаше да се капам.. :igra ја се заборајв, а буљам у аквариум пола саат и цело време нешто ми недостига. Напната сум демек треба да напрам неш а не знам што.. е ај :giggle
И во 21 век има уште клинки што се палат на скриени повици.. ооо замалев ја. ми се јаве некоја а бе се изнапрајвме муабет. убо е да боцкаш в мозок некого а? :rofl
шо е најтрагично мислеше дека ќе може да ме заебава :zelen

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Не знам зошто т.е се прашувам зошто @Ita не ми верува оти е меѓу топ 50 најубави жени у Македонија :(
Дури ми се исмеа на мојата искреност
:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl е не ми се верува и до тука стигна хахаха

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Муабетот во онаа темата за среќни општества ме потсетува на мојот развој како каква-таква личност :D пошто во минатото бев приглуп, постои некое суеверие дека родители кои имале глупо дете ќе имале среќа во животот или така нешто, ако беше точно тогаш моите требало да добиваат на лото секој месец ама ништо :kafe

Никогаш не би можел да претпоставам во кој правец ќе ме однесе животот и какво влијание ќе има сиот тој природен след на околности кои доведоа до преиспитување на многу работи и до менување на начинот на живот, односот кон се` и сешто...не сум сигурен како започна сето тоа, сигурно било нешто банално ама не е ни важно сега...во никој случај тоа не ми донесе нешто добро од финансиска страна ама ако се подвлече црта би избрал тотална немаштија, тиња, дно вс. солиден живот во кој би потпевнувал патриоцки песни, би одел по избори и би се радувал со колективната припадност на кошаркашко-ракометни утакмици и би се крстел по улици кога поминувам покрај црква :ladno

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Крајно игнорантен е оној што мисли дека оноа што вечерва се случи на еден од режимските медиуми е веродостојно и за оддавање на секакво внимание. Па уште и да го споредува со дуели меѓу ликовите на најголемите партии кои се прикажуваа по медиумиве пред 10тина години

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Крајно игнорантен е оној што мисли дека оноа што вечерва се случи на еден од режимските медиуми е веродостојно и за оддавање на секакво внимание. Па уште и да го споредува со дуели меѓу ликовите на најголемите партии кои се прикажуваа по медиумиве пред 10тина години
Мене баш ме интересира што тебе воопшто, освен филм и книга ти е веродостојно за оддавање на внимание!??З
Знаеме што не ти се допаѓа и што игнорираш, ама да не си кажам сега мое мислење дека некој беше како џогер вечерва, дека го направија од гомно подоле, дека заборави како се вика па на соговорникот му се обрати со неговото лично име....и ете, поради тебе и твојата "цензура"нема да спомнам имиња..а баш сакав за дуелов да промоабетиме:(:nah

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Мене баш ме интересира што тебе воопшто, освен филм и книга ти е веродостојно за оддавање на внимание!??З
Знаеме што не ти се допаѓа и што игнорираш, ама да не си кажам сега мое мислење дека некој беше како џогер вечерва, дека го направија од гомно подоле, дека заборави како се вика па на соговорникот му се обрати со неговото лично име....и ете, поради тебе и твојата "цензура"нема да спомнам имиња..а баш сакав за дуелов да промоабетиме:(:nah
Па поголемо гомно од Латас има ли? Со тебе не смее да се прави муабет бидејќи ти гледаш сите и испран ти е мозокот. Не веруваш на никој туку само на тоа што го кажуваат на сител.

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Па поголемо гомно од Латас има ли? Со тебе не смее да се прави муабет бидејќи ти гледаш сите и испран ти е мозокот. Не веруваш на никој туку само на тоа што го кажуваат на сител.
Јас сакам да правам моабет, само без навреди и перење, ама не ми се дозволува.
А кај ти тоа гледаше дека мене ми го переле мозокот??