Сакам да кажам/Сакам да прашам

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
zdravo decki kako moze da se hakira wi fi mreza so pomos na androide telefon nesto gledav na net :) postoi takva sansa dali nekoj probal do sega

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
zdravo decki kako moze da se hakira wi fi mreza so pomos na androide telefon nesto gledav na net :) postoi takva sansa dali nekoj probal do sega
Легионер постои можност некогаш да пишуваш со кирилица? И постои можност за прашања да ја користиш темата сакам да кажам/сакам да прашам???

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Хахахахаха, ти не можиш со лаптоп да кракираш мрежа а камо ли со андроид телефон.
Имам јас специјален софтвер за кракирање мрежи за Windows & Linux, а за андроид трофка потешко.
П.с се што гледаш по јутјуб тие како ништо да не си гледал, пошто од сите туторијали 30% ако се точни и да се од корист!

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Хахахахаха, ти не можиш со лаптоп да кракираш мрежа а камо ли со андроид телефон.
Имам јас специјален софтвер за кракирање мрежи за Windows & Linux, а за андроид трофка потешко.
П.с се што гледаш по јутјуб тие како ништо да не си гледал, пошто од сите туторијали 30%a ако се точни и да се од корист!

A vaka imam star pc postoi li sansa so nego bezicno so nekoj si ured da se doznae nekako mekoj paswprd imace pc mi e p4

Kanasai

Полноправен Член
8 мај 2013
38
19
8
28
Абе иди прашај го комшијата убаво ако не ти каже си има brute-force :D

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК од преска цело време врне, како што викаме Истури :giggle.
Тамн почнаа да спремат градот за фестивалот, ги исчистија улиците и сега заврне :rofl. Надевам се дека утре нема да врне.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Да се правиш глуп и наудрен од/за некоја Х причина/цел, е врвот на парадоксот!
Не можам да се договорам со себе дали е екстремна глупавост од немоќ да се постигне нешто со „вистинскиот памет“, или пак екстремно интелигентна одлука за полесно да си минеш низ животот. Ноуп...ноуп...

Туку што убави икебани се изнашетаа по улици деновиве, алал да им е на фризерине како ги кастрат и лажат децава бе!
Ваму целофан, онаму машничка, па мрежичка, колаче, пуфче....ластовица...гнездото...
Те ја моментално Лила Филиповска, поупицана и поубава од 90% што видов. Алал!
Страшно е колку комшискиов кичерај ни влијае врз она што би требало да го нарекуваме „елеганција“, страшно...