Сакам да кажам/Сакам да прашам

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
ех полека ја преболувам пропаднатава сезона на Реал... а Ман Утд ако ништо друго земаа титула во англиска лига : )

Јас сакав тројна круна али мене никој не ме прашува... :D
И сега кој ке е тренер на Реал?
Леле забегавме оф топик ке не караат :rofl

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Вака, имаш стар компјутер П4, и сега ти е страв дане ти дознае тебе некој лозинка?! или ти дакаш да му дознаеш лозинка!?

znaci ima wifi mrezi eden kup kaj mene celta mi e za gaga net :), sto oprema treba da se ima za da se konektiras na tie mrezi

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Сакам да кажам дека главата ме искина, коленото уште повеќе ама времево ме е*е највеќе у свет, абе кој ти е*е матер бе ееееј! Јас одам на журка па мајка Јана ако сака нека е :cool: Утре се побитните, ама мора уште вечер да се спремиме за нив :sreken See ya soon Пробиштип

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
A да прашам што е финта сс онија што се крстиф у афтобус кд ке пројдеф покрај цркфу ?
Пуно пут сам видеја на релацију Скопје-Куманоо куде онуј малу цркфичку а и днска у дваесдвојку една се крстеше куде цркфу у Ѓорче а друга куде соборан храм. Што е финта сс тој, верник до јаја ?
Па тија исти да жииф до цркфу значи ке треа да се крстиф 24/7 без престанак, запалење на десну руку, оцртан крс по тело у случај ако су ги големи нокти : )))

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and The Tramp

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
СДК Колку убав ден! :cool: Прекрасно поминат ден,со најпрекрасно друштво,на уште попрекрасно место.
Вредеше да се помине еден ваков ден,кога знам дека следните денови ќе ми бидат пекол (worried) Баксуз?Да,тоа ти е кога полагаш екстерно тестирање сам од твојот клас по предметот што највеќе го мразиш во училница со деца една година помали од тебе.И професорот ти дава три книги,ти тапи се и учи се што треба и не треба.Викендот ми е резервиран за учење :place

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon and Badgirl