хахаххаха немаш поим мене колку ми е сеедно : )) ама ќе гледам, финале лига шампиони е празник на фудбалот : )
штета што Реал и Јунајтед не се во финале

хахаххаха немаш поим мене колку ми е сеедно : )) ама ќе гледам, финале лига шампиони е празник на фудбалот : )

штета што Реал и Јунајтед не се во финале![]()
ех полека ја преболувам пропаднатава сезона на Реал... а Ман Утд ако ништо друго земаа титула во англиска лига : )

Вака, имаш стар компјутер П4, и сега ти е страв дане ти дознае тебе некој лозинка?! или ти дакаш да му дознаеш лозинка!?
, sto oprema treba da se ima za da se konektiras na tie mreziznaci ima wifi mrezi eden kup kaj mene celta mi e za gaga net, sto oprema treba da se ima za da se konektiras na tie mrezi
За тоа време јас ќе изгледам некој добар филм.хахаххаха немаш поим мене колку ми е сеедно : )) ама ќе гледам, финале лига шампиони е празник на фудбалот : )

Прекрасно поминат ден,со најпрекрасно друштво,на уште попрекрасно место.
Баксуз?Да,тоа ти е кога полагаш екстерно тестирање сам од твојот клас по предметот што највеќе го мразиш во училница со деца една година помали од тебе.И професорот ти дава три книги,ти тапи се и учи се што треба и не треба.Викендот ми е резервиран за учење