Mислам дека не, но затоа пак побрзо се троши батеријата. Не гледам причина за да цело време ти биде уклучен интернетот, освен да си фејбук зависник и чатуваш цело време како јапанец кога чека афтобус.Друго немаСДП Дали е штетно ако на телефонот нон стоп ти е уклучен интернетот??
Mислам дека не, но затоа пак побрзо се троши батеријата. Не гледам причина за да цело време ти биде уклучен интернетот, освен да си фејбук зависник и чатуваш цело време како јапанец кога чека афтобус.Друго нема
A ја да прашам, дали знае некој како песна да ставам рингтон на ајфон, може само да се стават тие мелодиите кои што ги има у телефонот. Мора да има некоја опција да ставам некоја песна да ми ѕвони телкефонот.
Море што си шаливџија, сигурно си омилен во друштво.Кога ке се решиш да пиеш од среќа викни ме на моја сметка да се напиеш.Еве, некое време немам пишано мислење на форумов. Си реков дај да се тргнам, @Violet сакала да чита гога нема Франковци на форумов. Еве ме немаше, а таа негледам да има нешто пишано. Значи не е до мене, џабе се пијанев.