Сакам да кажам/Сакам да прашам

Farfalla

Староседелец
14 февруари 2012
455
1,010
1,103
Простичок народ, тоа имам да кажам.
Една олуја не ја чини поплавата, исто како што една битка не ја чини војната.
Не ми е јасно како одредени луѓенца го споредуваат ова со Обреновац.
Хаштаг Pray for Skopje (medical supplies)... Господе земи ме и плукни ме на некоја планина, повеќе интелигенција има меѓу билките.
Многу убаво се молевте сите денес, впивајќи сонце, пијуцкајќи кафица, шетајќи низ сувите улици. Единствен знак дека вчера имало нешто беа само споделуваните впечатоци и разлетаните лисја.
Скопје било поплавено. Ма ајде ти се молам.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Простичок народ, тоа имам да кажам.
Една олуја не ја чини поплавата, исто како што една битка не ја чини војната.
Не ми е јасно како одредени луѓенца го споредуваат ова со Обреновац.
Хаштаг Pray for Skopje (medical supplies)... Господе земи ме и плукни ме на некоја планина, повеќе интелигенција има меѓу билките.
Многу убаво се молевте сите денес, впивајќи сонце, пијуцкајќи кафица, шетајќи низ сувите улици. Единствен знак дека вчера имало нешто беа само споделуваните впечатоци и разлетаните лисја.
Скопје било поплавено. Ма ајде ти се молам.

Attention seekers, што да се праи. :zelen
Него, викаат и денес ќе имало слична бура али некако не ми делува така, временцево не е до толку лошо. Хммм...

TheQueen

Истакнат Член
2 ноември 2013
495
376
173
Планетата Земја
Како можев да си треснам клупа од прстите на ногата?
Ништо не боли толку забегано како ова. Барем се надевам дека е така.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Да направиш 9gag шега налик Prayforskopje, треба интелигенцијата да ти е еквивалент со почетната бројка на сајтот за шега.
Не за друго, туку од погрешна информираност се крева толкава џевад, чиниш небото и земјата се споиле. А сироти они, не се во моментот тука за да ја видат реалната слика, која и не е толку страшна за да се прават секакви религиски ритуали.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selene

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Сакам да прашам серијава Ханибал ја има некоја гледано?

Јосиф

Нов член
26 мај 2014
1
1
3
34
http://www.incognito.mk/?p=2678
enhanced-buzz-9363-1399907291-24.jpg

Маќедонија е полна со шегаџии.
(bravo) за духовитоста на нашиве, и кога тераат "црн" хумор, ни тоа не го прават како што треба.
Мила моја, те молам прочитај го по втор пат (или по прв ако си застанала на насловот) и ќе забележиш дека е со исто значење како и постот на Saladin, а таа доза на црн хумор што ти велиш дека не е како што треба јас мислам дека е доволна, затоа што во спротивно некој може да се навреди или да предизвика негодување. А кога веќе делиме оценки, имаш едно ` премногу во твоите зборови и „ругањето“ не го правиш како што треба. Поздрав

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Але факинг луја, некој направил комплетен 64-битен unix shell кој може да функционира во windows.

Ти еам и сајгвин и слични глупости што треба да ги чекаш по 100 саати за да симнат библиотека од 200 KB и на крај да ти мавнат грешка "error: file package is missing". Ај тоа ќе се помачиш два дена, од 100-ти пат ќе ти успее инсталацијата. Пробуваш да извршиш обична скрипта, повратен одговор "Permission not set. Script died at line 1", битно имаш шел со super-user.

И ти викам Миле, мртво било цел ден низ градот, а навечер човек немало да те опцуе ако ништо друго. Битно има стручњаци да те потсетат дека треба да се избричиш и да ти кажат дека Кире во Штип си ги положил сите испити (што е битно што воопшто не си прашал? Битно ти даваат информации од прва рака!) и сеа ќе правел завршни испити.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Onkel

Староседелец
14 мај 2014
77
82
1,028
Го мразам гласот на Јелена Жугиќ и дежурниот спикер Латас. Го обожавам гласот на Вања Лазарова.

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Амди Бајрам не бил Кока Кола од денеска бил Пелистерка :nah
Ете кое делче фалело за денот да ми биде комплетен

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina and Viktor k