Сакам да кажам/Сакам да прашам

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Кога почнав да вежбам пред месец дена знаев дека ефектот пепрутка ќе си го направи своето.....поплави земјотреси,не е на арно работава

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Премиерот на Србија изјави : Никогаш нема да заборавиме што Македонија направи за нас! Неколку дена подоцна еден полковник изјави: Фала ви на сите ама Русите беа први! Вечерва српските медиуми објавија во СФРЈ Македонија во Скопје се случи поплава! http://www.kurir-info.rs/video-i-fo...ana-40-stepeni-sada-potop-foto-clanak-1388819. Пак попуштај ние секад вечно и никој не е сака.

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Премиерот на Србија изјави : Никогаш нема да заборавиме што Македонија направи за нас! Неколку дена подоцна еден полковник изјави: Фала ви на сите ама Русите беа први! Вечерва српските медиуми објавија во СФРЈ Македонија во Скопје се случи поплава! http://www.kurir-info.rs/video-i-fo...ana-40-stepeni-sada-potop-foto-clanak-1388819. Пак попуштај ние секад вечно и никој не е сака.
аман де, читајте така како шо пишува:
Posle obilnih padavina koje su donele i strašne poplave Srbiji, Hrvatskoj i BiH, nevreme je stiglo do još jedne bivše republike SFRJ – Makedonije.

RoxieHeart

Староседелец
6 мај 2014
60
58
1,018
Inside your darkest fantasies.
You people make me sick ! Знам дека сте восхитени од новиот член на семејството ама не е неопходно секој интимен (или во случајов сосема непотребен ) момент да го споделите со остатокот од светот на фејсбук. Не сте вие, тоа е бебе и е тој или таа. Значи не се покакавте, бебето има основни физиолошки потреби чии последици треба да ги санирате наместо да ги фотографирате и да ме терате да скролам со маусот а и со очите. Одвратно, морам да речам, многу антипатично да моменти. Ако поголем дел од времето кое го трошите социјалните мрежи неуморно споделувајќи фотографии од вашето досадно секојдневие го потрошевте во воспитување на вашите деца ќе имавме нормална младина.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Ако има некој познавања за правни работи (наследство) нека ми пише во ПП, сакам да прашам нешто.
Благодарам!