Сакам да кажам/Сакам да прашам

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Дефинитивно виртуелните пријателства се само наша илузија. Никогаш реалните пријатели нема да остават неодговорени пораки. Виртуелно ние имаме најдобра претстава , но во постапките согледуваш многу работи кои не го сочинуваат пријателството. Денес се покајав што некому на нет му ја отворив душата широко отворена и го пуштив да ја погледне.
Маичке моја,немој никогаш да се каеш за поминатото,има луѓе кои ке зборат дека ти ја виделе душата а ти воопшто не си им ја ни отворила.

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Има ли некој на планетава земја што не помислува дека сум средно кога ќе ме види?
2mo5pow.gif

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Има ли некој на планетава земја што не помислува дека сум средно кога ќе ме види?
2mo5pow.gif
лична карта or it didn't happened!:rofl
Една другарка исто вака ја прашуваат до ден денешен, па и` маваме малку ремет коа идеме на свирки. :zelen

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
лична карта or it didn't happened!:rofl
Една другарка исто вака ја прашуваат до ден денешен, па и` маваме малку ремет коа идеме на свирки. :zelen

Yup, и лична ми имаат побарано 2 пати во рок од пола година, во кафич. Чудна работа кога бев малолетна не ми бараа... :zelen Врвот беше минатата година (значи на 23 години) кога во Тинекс ми побараа лична зошто купував кутија цигари (иронично, не за мене). (wasntme)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
2mo5pow.gif
Чему нервоза,тоа е комплимент:)
Добро е додека те сметаат за средношколка според изглед а не според она кога ќе чујат како размислува твојот ум.

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Чему нервоза,тоа е комплимент:)
Добро е додека те сметаат за средношколка според изглед а не според она кога ќе чујат како размислува твојот ум.

Да, али кога ќе им ја видам фацата кога ќе им кажам колку години имам уствари... Плус, добро е да те прават помлад на постари години, вака само ме прават дете. Според изглед, секако. :zelen

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
2mo5pow.gif
И јас си имам таков проблем, вечно малолетна од осмо одделение па до прва втора средно. :/