Сакам да кажам/Сакам да прашам

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
сдк...ја зезнав Шкодата, го зезнав Роверот... останува уште колата од чале!
сдп... што е попаметно... Која да ја правам за регистрација Роверот или Шкодата?

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
сдк...ја зезнав Шкодата, го зезнав Роверот... останува уште колата од чале!
сдп... што е попаметно... Која да ја правам за регистрација Роверот или Шкодата?
Некоја женска

Sent from my ST21i using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
сдк... за женска треба рафаело, вечера, лак за нокти, креони ,шминки, парфеми...
сето тоа мириса убаво, а од тоа што е за јадење и ти ќе поткаснеш...

:frantic Али ова дупло повеќе ме фати од 4 спонзоруши! А налет тоа и цел двор на нафта ми смрди!

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Богородице Троручице, Света Петке во црно, Свети Јован Златоуст и зимски Свети Никола...бетер од разгалени, празноглави дечишта - амин.
Да не знае човек дали да изврши грев или егзорцизам.
Дома ако на секое потпувнување ви викаат молим, надвор не ми ја пејте таа песна. Абе, со какви баналности се занимаваат оние со наводно интересни, исполнети животи, да фатиш да ги превоспитуваш. Култура обратнопропорционална со цената на брендовите што ги китат од глава до пети.
Џабе, кога не надокнадуваат за црпката без дно.
Дете било. Браво штом 15ина години може да се рамнат со 5 и правдаат со таков изговор.
И родителиве се за низа воспитни со бесмислените изговори на секое дебилно однесување на децата. Греота е утре да прераснат во индивидуи без свое мислење што нема да знаат подалеку од напудрениот нос што ќе им го заматува видикот. Имаме веќе и премногу такви.
Наместо третосветски измишљотини од 10 денари епизода, вложете ги тие пари во нешто едукативно и корисно, аман!

• Ми се допаѓа
Реакции: Violet, Boyle and Prashina

Mameha

Староседелец
9 јуни 2013
365
819
1,103
Вселената
Денот по утрото се познава. Да, по проклет ден не можеше да биди. Добро како можат да постојат толку безчуствителни, злобни луѓе ? Како на тој комшија мој шо не му беше жал да ми го отруе мачето без грижа на совест, така и јас само кога би дознала кој е би го отрула со сопствени раце!!!
п.с маченце малецко немаш претстава колку многу ми недостигаш, ти ми беше највредниот подарок кои го имав добијано........толку многу те сакав, но те изгубив.......многу ми требаш ....:place

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina