Сакам да кажам/Сакам да прашам

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Леле, немој јас да почнам дуплите ми профили да ви ги откривам...ај ај.

Него, уште колку ли кругови во пеколот ќе треба да се смислат дури да се опфатат сите?
Имам видено секакви будали, ама не се надевав дека ќе видам нешто ко денес.
Лејдис енд џентлмен, (х)еројот на студентски.
- А овде да пишем професор?
- Да.
- А кој е?
- Па тоа Вие треба да си знаете.
- Оој, па ја не знам.
- Во ред, остајте, не е битно толку.
И таман си превртуваш со очите во онаа гужва, уште што не си се онесвестил од сите тие опојни мириси и недостиг на воздух, следи кулминацијата.
- А кољко да ти пљатим за овој семестар? *ваѓа илјадарките од џеб*
И не би било толку трагично да не запишуваше не втор, туку осми семестар...
Смијем се, а плаче ми се. :x

А, да...уште еден посебен, најдолен круг за оние што од мрза си ги праќаат родителите да им дремат по шалтери!

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Кој ми го измисли ова под ников: фраер од пелени, ми идет да му изрежам едно цд од Драган Вучич компилирано со нешо од Џастин Бибер и по пошта да му го пуштам на домашна адреса, да му се смеат родителите.

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
сдк... се надевам барем на продажна цена од 14 000... Тоа ми е некако како добар баланс меѓу тоа што можат да го понудат и тоа што можам да го побарам....

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Нема нешто поубаво од пролетен ден во зима.
И од ваква зима ко нашава. Нема снег, нема температури под нулата, нема високи сметки, нема нервози, нема хулахопки, десет слоеви алишта, шалови, капи, ракавици и ѕиври :zelen Нема црвени носиња и мокри чорапи.
Што уште да посакам?

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Нема нешто поубаво од пролетен ден во зима.
И од ваква зима ко нашава. Нема снег, нема температури под нулата, нема високи сметки, нема нервози, нема хулахопки, десет слоеви алишта, шалови, капи, ракавици и ѕиври :zelen Нема црвени носиња и мокри чорапи.
Што уште да посакам?
Милионче в банка
yDaBsYcc9pr.png

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy