Сакам да кажам/Сакам да прашам

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
уште видеа да ставеа по фејсглуп да видиме како врне снег .. а не само слики да гледаме. Од кај да знам може од лани им се сликите. Стави видео и готово ... зошто да испадниме и да мрзниме надвор да гледаме дали врне или не .. башка децата нека земат санки и нека се лизгаат на видеата .. мајке му -.-

• Ми се допаѓа
Реакции: Tantara

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
уште видеа да ставеа по фејсглуп да видиме како врне снег .. а не само слики да гледаме. Од кај да знам може од лани им се сликите. Стави видео и готово ... зошто да испадниме и да мрзниме надвор да гледаме дали врне или не .. башка децата нека земат санки и нека се лизгаат на видеата .. мајке му -.-

убаво рече Змејче :giggle
сдк - Се е околу снегот...или се коментира снегот или се коментираат тие што го коментираат снегот :D
Поздрав за сите нас од снегот ********************************************************

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Џабе некој ми се прави open-minded на интернет, кога во живо од фаца апла се чита грозење или чудење од работите кои наводно ги поддржува.

А, во контекст на сите оние песни за снег, сексуљави снегулки и описите за интелектуално читање и уживање што идат уз нив, да се огласам и јас со еден хит.
Да не останам покусо де. :D
(brokenheart)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Колкава е калоричната вредност на лајното? Дали е зависна од внесот и видот на храна или секогаш има константна вредност?
Дали ако се стави црево во анусот со едниот крај а во уста со другиот - тоа ќе значи затворен прехрамбен циклус?
Хранидбен Перпетуум мобиле?!

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Колкава е калоричната вредност на лајното? Дали е зависна од внесот и видот на храна или секогаш има константна вредност?
Дали ако се стави црево во анусот со едниот крај а во уста со другиот - тоа ќе значи затворен прехрамбен циклус?
Хранидбен Перпетуум мобиле?!

Стави спојлер(или како и да се викаше)на постов(worried)