Можеби јас и Kaarikuto сме супер луди аниме фрикови, но тоа е тоа. Можеби сум зависник, но не сакам да се откачам од зависноста.Како се осеќам кога ви ги читам постовите во Аниме
![]()
I LOVE ANIME

Можеби јас и Kaarikuto сме супер луди аниме фрикови, но тоа е тоа. Можеби сум зависник, но не сакам да се откачам од зависноста.Како се осеќам кога ви ги читам постовите во Аниме
![]()

јас едно аниме имам изгледано , Elfen LIed... јако![]()
Како се осеќам кога ви ги читам постовите во Аниме
![]()

Да, но мислам дека сепак беше супер серијата.Мене ми беше ептен жално, приказната, а посебно музикава..
Ја помисли сома чај : ) Спиритуални шамани и индиски маха раџа саду племиња што медитираф како ненормални по неколко месеца
пиеф га овј чај, некои викаф дека и продужуе га живот, а и ударац е ајахуастичан : ) лајт верзија на нашу ракију, домовачу : )
А глеј лани у дискотеку Харем ја части по некој овакф чај : )

Покрај ДМТ, јас инспириран од Сопранови би сакал да пробам пејоте еднаш во животот... По можност тоа да се случи некаде во пустините на Невада, али тоа е опционално... Индијанците знаеле што е шитот уште на времето.Не знам за тој чај многу ама би сакал некогаш да имам прилика да пробам ДМТ или како шо ја викале по тие шумите ајахуаска. Додуша и организмот ја ствара природно ама кај мене слабо, или не ги паметам соновите или не сонувам ич...
![Злобна насмевка ]:) ]:)](/images/emoji/evilgrin_animated.png)
Покрај ДМТ, јас инспириран од Сопранови би сакал да пробам пејоте еднаш во животот... По можност тоа да се случи некаде во пустините на Невада, али тоа е опционално... Индијанците знаеле што е шитот уште на времето.![]()
Животиње почнасфа да експериментираф сс псајкоделик дрогз, а не па ми.